跳至

首頁

尾頁

男爵府

但日本奶粉都好多隻揀﹗

原帖由 3BJJJ 於 09-9-14 12:07 發表
我諗住餵到BB食6個月人奶!
都係煩緊BB食乜野奶粉. 問過啲朋友好多個都係食日本奶粉! 個個都冇乜事健健康康.

男爵府

我都係呀!!呢兩個weeks訓唔到!好多時都係訓到4-5 hrs.....好慘......

原帖由 andeskinki 於 09-9-14 12:42 發表
我呢排係噤失眠,訓唔到,有冇媽媽可以提供解決辦法........>_

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原帖由 丘師奶 於 09-9-14 13:13 發表
咦﹖係喎﹗唔該晒你呀﹗^^
咁唔該改埋養和生丫﹗唔該唔該~

改o左喇,唔駛客氣.

大宅

原帖由 BeautyMM 於 09-9-14 13:12 發表

最慘時一邊有事, 另一邊冇事, 但一樣在升緊CUP, 我已經用CLARINS那支去水腫的油, 輕輕按下, 才舒服了一點, 但沒有細到囉!!

我都係得右手邊有

大宅

睇開QE既mami,11-12月份既免費產前講座又開始接受報名,有d得番1x個位,你地要快手d上網報喇! 我已經報晒,但要注意,現在報o左冇得改期,只可以通知佢cancel, release番個位俾人only!

http://www3.ha.org.hk/qeh/open.html

大宅

原帖由 3BJJJ 於 09-9-14 13:51 發表

我都開始側瞓! 平瞓壓住好唔舒服, 仲以為係我自己問題, 原來你地都係.

唔好擔心明早個風應該走左, 今晚早啲瞓明早去醫院! GOOD LUCK.

打側瞓得耐,有時條腰又好痛,4,5點就會省省地要轉身,真係好煩.

大宅

我上個星期開始(15wk),每日收工時下盤&大臀骨會好"聚"覺得好累同埋有少少痛,你地有冇o甘既情況?

你地開始用托腹帶未呀?

我在gennie買o左條今日開始試用,要今晚先知work唔work (個sales話會改善到!!)

禁止訪問

禁止訪問

別墅

原帖由 carcarb 於 09-9-14 14:06 發表

打側瞓得耐,有時條腰又好痛,4,5點就會省省地要轉身,真係好煩.

我都係呀, 如果一直訓左側, 個人好似會硬左咁, 要轉去右邊又唔可以轉得太快, 要慢慢轉, 個肚再大d都唔知點算, 今日一起身條腰幾痛呀!

大宅

原帖由 3BJJJ 於 09-9-14 14:28 發表

我上星期係010買左一條托腹帶, 不過天氣仲好熱唔敢用住.
托腹帶有幼有粗, 我怕熱買左條幼身用.

我都係買條幼,粗果d包住個肚,好大包野係個肚度,好怪!
你買果條幾多$呀? 九龍區邊度有010? d野係o米好平o架? 因為我聽你地講o左好耐.

禁止訪問

大宅

我都開始側瞓! 平瞓壓住好唔舒服, 仲以為係我自己問題, 原來你地都係.

唔好擔心明早個風應該走左, 今晚早啲瞓明早去醫院! GOOD LUCK.

謝~ 希望一切順利..
囡囡6.93磅^^ 9/3 囡囡8.6磅^^7/4 桐桐10.1磅; 9/6 12.69磅; 11/8 14.43磅

大宅

無上黎幾日, 咁快就開到part 4...

我未有bb 個陣係平訓架...有佐bb個幾月之後就變佐側睡...
唔知點解, 我側睡個陣對腳就會自然縮起彎曲少少, 好似bb 係肚既姿勢咁...
久而久之, 宜家我要側睡先訓得著, 平睡就訓唔到囉...
不過我亦唔知係唔係因為側睡既姿勢唔好緣故, 訓得唔好,多數半夜都會醒佐, 轉下身過一陣先可以訓過...

原帖由 mrs_lui 於 09-9-14 14:33 發表

我都係呀, 如果一直訓左側, 個人好似會硬左咁, 要轉去右邊又唔可以轉得太快, 要慢慢轉, 個肚再大d都唔知點算, 今日一起身條腰幾痛呀!

大宅

謝~ 希望一切順利..
囡囡6.93磅^^ 9/3 囡囡8.6磅^^7/4 桐桐10.1磅; 9/6 12.69磅; 11/8 14.43磅

大宅

謝~ 希望一切順利..

大宅

我未買, 好似暫時來講都冇需要住, 睇下遲D點先..

首頁

尾頁

跳至