嬰兒用品

跳至
[玩具] 最愛pingu

首頁

尾頁

別墅

最愛pingu

有無媽咪同我一樣鍾意pingu?

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

Re: 最愛pingu

pingu夠可愛呀,好似我囡囡,睇落非常有共鳴,而囡囡每天要睇過先開心

別墅

我都有比仔仔睇,但daddy話驚阿仔學pingu講野所以吾敢比佢睇咁多......

男爵府

我阿女好鍾意pingu,唔知點解佢一早就識,仲識哂佢全家添 ?-(

複式洋房

有無買vcd睇,幾得意。

大宅

我好鐘意PINGU,覺得PINGU好天真,幾拽!但係好似D小朋友D動靜.VCD出到9集啦(唔記得8定9),你地買左未?

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

請問你們有沒有見過PINGU的填色冊?
最近PINGU的產品出左新的小型精品有電話繩&不到翁.
PINGU官方網頁
http://www.hitentertainment.com/pingu/uk/main.asp

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

PINGU 出左第九集都有個多月啦,應該是聖誕時出的

別墅

南瓜 寫道:
請問你們有沒有見過PINGU的填色冊?
最近PINGU的產品出左新的小型精品有電話繩&不到翁.
PINGU官方網頁
http://www.hitentertainment.com/pingu/uk/main.asp

---------------------------------------------------
請問邊度有得賣? ?-( ?-(

大宅

pingukiwi
你講邊樣?
我想找填色冊呀!不過應該無.響PINGU的網站可以DOWNLOAD.
其他的是一盒盒細細盒的,依加好多賣公仔/扭蛋D舖都有,
我間中買下.最近發現有毛毛PINGU,PINGA公仔添! :mrgreen:

男爵府

貢獻勳章

豐明銀行出左
pingu信用咭,送pingu旅行袋

別墅

南瓜,
我最近都買了PINGU,PINGA變身公仔,好靚.......豐明出信用卡我都想出but我無做野吾知得吾得,都等咗兩年啦!我個friend的同事的老公係豐明做,嗰陣專登叫佢老公返公司搵marketing的人簽PINGU返黎做,終於等到啦!

大宅

pingukiwi,
想不到你那麼瘋狂!
有無附屬卡呀?叫老公開比你.
其實PINGU的產品(例如文具)一般都比其他公仔貴.
你覺唔覺PINGU個頭越來越圓.
PINGU都幾鬼靈精怪,如果有個仔係咁,都幾好笑!我好鍾意PINGU食魚個下,一口食落去,成排魚骨拉出黎! :mrgreen:

別墅

以前在giftland買嗰dPINGU靚好多but貴d,但而家trendyland買嗰d好醜怪,佢地出嗰隻豆袋PINGU,攪到PINGU變哂刑,我幾心痛呀,d sales仲掹lin佢,話好得意,我即刻放底就走......我寧願比多d$買d靚嘅,又吾係日日買

我問過銀行佢話無做野都可申請到,but要出示bank book喎!我會盡快去攪

別墅

南瓜,
我好開心今日去申請咗張PINGU信用卡啦......
仲開心就係買齊一套PINGU不倒翁,搵咗好耐(2粒鐘)終於比我搵到仲格埋價,$60一套齊哂,好抵!因在同一商場另一間舖賣$89一套......

大宅

pingukiwi
$60一套?好抵呀!
我就見到PINGU錢盎,不過可能係響大陸做的.$59
PINGU信用卡個旅行袋點架?

男爵府

貢獻勳章

你地知唔知pingu信用咭係邊度擺roadshow,因通常roadshow會多送該公仔的贈品

別墅

南瓜,
我估個旅行袋吾係好掂,因係trendyland嘅產品,而且佢話要批咗先送,我要等3-4weeks先知得吾得......你係邊度見到錢箱(鶯)呀?$59個樣靚吾靚呀?話比我聽呀?thanks......

別墅

花仔媽咪,
我之前係打佢豐明嘅cs度問佢地邊度擺roadshow,3/3-5/3係家樂商場門口,但我吾見咗個電話,遲d check 番再話你聽......佢地送多咗張枱墊比我(我選),還可選其他公仔的贈品如hello kitty,娒明等

首頁

尾頁

跳至