跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 水太太 於 09-9-17 17:43 發表
Hi, 先祝各位媽咪健健康康, 生個肥肥白白嘅b!
我係0803媽咪, 因為我plan緊年尾再生, 又想做全職媽, 所以走嚟向你地取下經囉!
其實陀住一個, 又要湊住一個, 係咪好辛苦呀?
我依家有返工, 囡囡係99湊, 但好想自己日日 ...

講真一句, 體力上真係幾辛苦~
不過見大女開心, 咩都藉得!
希望細B出世都會乖乖地啦~
因為我係一個百分百全職媽媽...
除左老公都冇人幫手!

大宅

Hello, 我係9月初轉做全職媽咪 大家好
我大女係0601, 因為今年開始讀K1, 細B又怏要出世, 所以唔做野攞
[img][/img]

男爵府

hello,

我大囡係0602, 已經做咗全職媽媽三年幾啦! 當中梗係有苦與樂啦! 總括黎講, 都係開心多過唔開心既, 而家擔心細b出世, 一個人湊兩個會好辛苦咋!!

大宅

原帖由 KoBB 於 09-9-18 10:13 發表
Hello, 我係9月初轉做全職媽咪 大家好
我大女係0601, 因為今年開始讀K1, 細B又怏要出世, 所以唔做野攞

Welcome~

大宅

原帖由 carol_kk 於 09-9-18 11:01 發表
hello,

我大囡係0602, 已經做咗全職媽媽三年幾啦! 當中梗係有苦與樂啦! 總括黎講, 都係開心多過唔開心既, 而家擔心細b出世, 一個人湊兩個會好辛苦咋!!

Welcome~

大宅

我將會生第一胎,未有BB之前已經無做野差唔多半年。有BB之後,就一心做全職媽媽﹗

我的小B係男仔﹗宜家成日係屋企,真係好悶﹗所以我都好期待小B出世。不過,我又怕小B出世後會好忙,無時間......所以我宜家成日都會去街﹗上個星期仲有揸車,不過宜家無喇﹗

I live in Ma On Shan!

複式洋房

Hi,

大家好! 我係半全職媽媽, 我大仔係0610, 今次係BB女, 同哥哥相隔3年!!

大宅

原帖由 MiniCooperS 於 2009-9-19 15:56 發表
我將會生第一胎,未有BB之前已經無做野差唔多半年。有BB之後,就一心做全職媽媽﹗

我的小B係男仔﹗宜家成日係屋企,真係好悶﹗所以我都好期待小B出世。不過,我又怕小B出世後會好忙,無時間......所以我宜家成日都會去街﹗上個星期仲 ...

Welcome~

大宅

原帖由 gcywong 於 2009-9-21 11:35 發表
Hi,

大家好! 我係半全職媽媽, 我大仔係0610, 今次係BB女, 同哥哥相隔3年!!

半全職即係??

首頁

尾頁

跳至