美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有無人做M6 但仍然無效,請分享?

我大大話話做了M6 - KEYMODULE 已60 - 70次,但仍然覺得不滿意,本身我不是肥,只是手,背,肚,小腿比較肥了! 有點鬼祟肉!! 所以我做M6時,專攻手,背,肚,小腿!!
但我發覺不是有太大功效,只是瘦了一點點! (只有我才看得出)
因此,我決定改學瑜伽! 聽說瑜伽可以瘦身呢!!

有無BK MUMMY似我咁,做極M6都無效呢? 我已用了3萬元了!

別墅

Re: 有無人做M6 但仍然無效,請分享?

其實M6 只係係你既表層皮膚度做收緊, 跟本治標唔治本, 冇實際既效用.

我就鐘意自然療法, 我由8月尾開始做至到11月尾度, 雖然時間長左d, 但係就已經令我可以著返未生細仔之前d衫, 而且個個人都話我瘦左, 身材靚左, 面色好左冇左個包包面, 成個人都唔同哂.夾埋用左都唔使3萬蚊(係食療+搽身+儀器+人手做), 最開心既係上星期morgan大減價, 我買返佢地T1(細碼)既衫同褲呀, 今個夏天我估我應該可以著背心出街LU.

大宅

creamy:
請問可否詳細介紹妳指的那個自然療法?在美容院參加?

大宅

creamy
可否告訴我details, 我生完也三個月, 但仲有15lbs肥肉
似前d衫完全著唔到 :cry:

大宅

好媽媽勳章

我都做緊自然療法喎,我由10月中開始做,個背簿左,條腰都幼左少少,需然數字唔係減好多,但係好多人都話我瘦左囉!
小寶

大宅

hi 小寶
may i have the details? pls pm me

大宅

好媽媽勳章

qooqoofans 寫道:
hi 小寶
may i have the details? pls pm me
[size=large]Please check PM
小寶

複式洋房

creamy / 小寶

could you please pm me about 自然療法?

thanks!

複式洋房

CREAMY/ 小寶

我都想知呀, 唔該PM我丫!

大宅

好媽媽勳章

aries 寫道:
creamy / 小寶

could you please pm me about 自然療法?

thanks!
[size=medium]Please check PM
小寶

大宅

好媽媽勳章

bb_popo121 寫道:
CREAMY/ 小寶

我都想知呀, 唔該PM我丫!
[size=medium]Please check PM
小寶

大宅

BK Milk勳章

我都想知呀, 可否pm我details?

男爵府

我都想知咩o野係自然療法~~請pm我呀~~thx :mrgreen:

伯爵府

有陣時,

You can try the 中e 減肥, cheap & work!

別墅

小寶乜你都咁岩用自然療法減呀, 你係邊度做架???? 我係北角做架.

大宅

睛靈勳章

please pm me too
del

別墅

我都唔係好記得佢地個course既名, 因為佢講佢地呢d係自然療法, 不過佢地既過程就係先照機, 同做帶氧運動儀, 咁樣做會加速身體既氣血循環, 跟住就會幫我按穴位, 情況就好似人地針灸咁, 不過就唔使落針咁得人驚, 最正既就係做經絡引流, 真係睇住即瘦架, 我第一次做完可以keep到成個星期有多唔會返彈, 佢地話淋巴係經絡既上面, 做經絡引流時就會連淋巴都做埋, 即係除左排水之外, 仲會排埋經絡裹面d毒素走, 所以就唔會反彈囉.
我記得佢地講過, 人既細胞吸收得毒素多, 新陳代謝就慢左, 慢慢d細胞就會訓覺, 佢地開穴係因為要叫醒你身體裹面d細胞自己起身做野, 你既細胞越健康, 就會減得越快, 而唔係靠機器同藥物黎打死d細胞, 所以咁樣減肥就會黎得健康, 所以佢地話呢d係自然療法.

別墅

joyce_531, dorchiu, calcal, fifihk, bb_popo121, aries, qooqoofans,

(排名不分先後)

CHECK PM!!!!!

creamy

:lol: :lol:

大宅

好媽媽勳章

creamy 寫道:
小寶乜你都咁岩用自然療法減呀, 你係邊度做架???? 我係北角做架.

我都係係北角做喎!
check PM
小寶

大宅

Creamy

can you pm to me? Thank a lot.

yenyenhop
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

首頁

尾頁

跳至