親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

澳洲 / 歐洲 / 希臘, 想三月去, 邊度好?

三度都未去過, 邊庶好玩d? ?-(

子爵府

Re: 澳洲 / 歐洲 / 希臘, 想三月去, 邊度好?

我讚成去澳洲多d因天氣正呀, 而歐洲/希臘都重係涷, 特別係希臘去島仔d船都唔知開未.

侯爵府

肥仔媽咪,

我都係十五十六, 我老公都想去澳洲, 但我又諗住趁機造人仔, 咁如果第日有咗, 又無時間去歐洲果d地方...

另外2度仲係涷, 咁係咪日短夜長, 無咩好行呀? ?-(

子爵府

咁如果第日有咗, 又無時間去歐洲果d地方...

咁又真係喎, 我自從仔仔出世後都唔知幾時才可再去呢啲地方玩, 雖然佢現在已經六歲幾可以去遠啲, 但佢好多聲氣, 怕坐長途機佢瞓唔到好似而家個廣告個女仔咁就幣啦! :mrgreen:

如果你有咁嘅計劃不如想去邊咪去邊囉, 不過三月是low season你要睇睇能否出得成團!

大宅

好媽媽勳章

我會揀歐洲, 因為真係可以有觀光+購物.

希臘都可以, 不過較多是看

侯爵府

我都係咁諗, 諗住澳洲唔係太遠, 第日有小朋友都可以再去..另外2度就最好2條冷去方便d.

但又講得0岩, low season好驚唔成團, 真煩!! ?-(

王國會長

王國會長

三月就千萬不要去歐州, 凍到你寧願留係酒店.
澳洲三月ok.
希臘冇去過, no comments

大宅

Cinnamon,

希臘D小島相當正,但要夏天去陽光與海灘先啱feel,冬天D島冷清清呀.

侯爵府

hashtag影視迷勳章

歐洲.. 3月份仲係日短夜長, 好早天黑, 溶緊雪... 又凍又濕滑呀..... 個人覺得麻麻 :mrgreen:
老餅會員上科林只求開心!

大宅

三月去希臘唔係好時候.根據lonely planet網址所講,到四月頭d鋪頭至會陸續開番門.

其實一般來講,小島上好多人都係城市人,到旺季至番去小島開門做生意,入秋就關門返城市.我有朋友幾年前十一月去過honey moon,結果係好清靜,住宿好平,遊客好少,但係買想紀念品都冇鋪頭開.

去希臘既話最好係六月尾同埋九月中.七八月會好熱同埋勁多人.

侯爵府

瑩瑩老豆,
題外話, 你個簽名好搞笑, 點解可以係段片黎嘅?

瑩瑩老豆 寫道:
三月就千萬不要去歐州, 凍到你寧願留係酒店.
澳洲三月ok.
希臘冇去過, no comments

侯爵府

咦...縱合各人意見, 似乎係'西'淨澳洲咋喎....

王國會長

王國會長

要三月去, 的確澳洲較好.
我個簽名係Animated GIF file.

Cinnamon 寫道:
咦...縱合各人意見, 似乎係'西'淨澳洲咋喎....

首頁

尾頁

跳至