懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

各大肚mami有冇試過...

:cry: 我有左之後don't know why,一見到my husband...返工辛苦我就cry la!!feel 佢对我同bb好好!!!雖然無乜$$但also feel happy!!!

大宅

re:各大肚mami有冇試過...

有左之後, 因為荷爾蒙改變, 會令人情緒波幅交大, 要嘗試控制,如果唔係會令人覺得不可理喻, 同埋發生副面情緒.

洋房

我有左bb後,覺得自己d情緒比較易波動,d情緒比以前難控制,但都要盡量控制下,影響到個b就唔好啦,我試過有次好激動跟住就感覺到個b郁得好勁....可能佢覺得唔開心/唔鐘意啦

大宅

我上次有咗bb嘅時候, 情緒都係好難控制, 我試過開會口係成10人面前拍table罵我boss, 真係想死 !!!!

男爵府

我一直都控制得好好, 但1月開始就好0吾得, 會好容易哭, 昨晚又是這樣. :cry:

伯爵府

係丫,有了bb情緒起伏好大.現在一吾夠瞓成個人就會好down,有時候見到我老公就想打佢一巴.

大宅

吓? 我無咩同以前唔同喎.....反而老公對我好咗, 又同我做晒d野, 心情比以前仲好呢! 我覺得開心d會對bb好d啊!

複式洋房

Pong_Bobo, u s/b happy .. yr hubby is working hard becos of u & the coming bb. The emotion will become more flucturated after bb delivery, so try to do sth to make yrself calm down or happy la!!

洋房

我就冇咩唔同喎.....我老公重話我d皮氣好過之前....^^

大宅

florencels and all mami
thank you ~~

首頁

尾頁

跳至