意見反饋
義工

產前產後 今日: 24|主題: 240879

跳至
請問邊道買大肚衫,又平又靚呀?

別墅

國民生產總值:632

請問邊道買大肚衫,又平又靚呀?

唔識買呀! 通常d大肚衫都好娘,靚果d又貴。 請問邊道買大肚衫,又平又靚呀?

公爵府

國民生產總值:28259

Re: 請問邊道買大肚衫,又平又靚呀?

我去開旺角中心一期一樓 F52 舖買, 佢價錢 ok, 百零蚊有一條裙, 有時會做特價再平 d, 款式多, 有 young 有娘

[/url]

別墅

有冇褲賣嫁?

下晝去睇下先,返正我要去旺角。

別墅

國民生產總值:815

人地介紹我係網上訂, 幾靚ga.

www.motherhood.com

別墅

真係靚wow. 2-day service係咪真係 free delivery 嫁!

大宅

國民生產總值:3235

dk486,
你去完旺角講我知有冇褲呀?
我記得你都係05年9月既媽咪, 我都係~
但.......... 點解你咁快要買大肚衫
我暫時以前d褲都唔岩著, 尋日買多4條XL褲.......

[/url]

複式洋房

國民生產總值:151

我而家8week5 days, 以前d褲都著吾到,而家著大肚褲又好似誇張咗d,都吾知著咩好 ?-(
2005媽咪

男爵府

國民生產總值:8792

大肚衫..其實可以去賣XXXXL個D鋪買D衫會靚好多..

公爵府

國民生產總值:28259

旺角中心呢間有褲又有裙架, 乜都齊, 順路咪去昅昅囉. 佢 d 褲就可能貴 d, 我買果條二百幾蚊.

我通常鐘意執佢 d 特價野, 會抵 D.
[/url]

複式洋房

國民生產總值:336

旺角這間都幾好的,我都是在這間買,其實大肚衫都唔洗買咁貴的。

蝦蝦 寫道:
旺角中心呢間有褲又有裙架, 乜都齊, 順路咪去昅昅囉. 佢 d 褲就可能貴 d, 我買果條二百幾蚊.

我通常鐘意執佢 d 特價野, 會抵 D.

侯爵府

國民生產總值:21155

好媽媽勳章

深水埗果條批發街, 近梁添刀廠, 有間批發店專賣大肚衫冬夏天都有, 燈心絨背心裙都係$100一條.
My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

洋房

國民生產總值:360

太埔中心二樓有間都好平, 但忘記咗名子,在conner位

別墅

www.motherhood.com d 衫, 如果on sale, 連郵費都係$100-200, 我覺得ok. 另外我係網上訂左belly belt. 佢係加係d 褲度等你大肚都著到平時d 褲.

http://www.bellybelt.com.au/

我係呢度訂, $150一套:
http://www.shopinhk.com/manufacturers.php?manufacturerid=6

著平時d褲, 加埋mothehood d 衫, 已經夠晒!

大宅

國民生產總值:3235

heratang,
請問belly belt點樣整到自己而家著緊d褲度?
需唔需要用針鏈埋??

[/url]

別墅

Hi, ky2005

我穿XL都緊

別墅

heratang

belly belt,好偉大的發明呀!咁著到生都得??

別墅

我買左一條大肚褲 + 一條百摺dress, 誇張咗d, but返工無衫著啦!

別墅

belly belt 佢本身有"樓"門同埋"樓", 可以fix落自己d褲度, 上網睇有d媽咪可以用到生, 但條件係你唔可以肥得太多, 我自己都未生, 所以唔知係唔係著到生都得, 但諗住用唔到先去買褲, 因為我成日帶個大女去playgroup, 著裙唔方便.

別墅

邊度有XXXXL個D鋪頭ar?

公爵府

國民生產總值:27741

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

To: heratang
想請問下你係www.motherhood.com 定d 衫要幾耐時間到香港? 同埋我睇sale d 衫, 無size ga? 會唔會好大件? 如果size 唔啱有無得換? 麻煩晒
[img][/img]

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.