育兒好物

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

怪獸公司-毛毛

請問知唔知邊度有怪獸公司卡通主角'毛毛' (藍色個隻) 的公仔賣, 囡囡好鐘意, 但係搵唔到~~ pls help

大宅

Re: 怪獸公司-毛毛

我之前都問過, click下面for detail

click here

侯爵府

龍馬媽媽
咁你最後買唔買到呀??

大宅

係買唔到, 但我係playground見過有, 可能係套戲上個時先有得賣, 我上綱找都無, 如果你找到請通知我, 謝!

大宅

畀面勳章

stephenietam,

你試下去營地街市,地下個間買公仔店,睇下有無。 因我上次係個道買到胡迪同巴斯的公仔。

stephenietam 寫道:
請問知唔知邊度有怪獸公司卡通主角'毛毛' (藍色個隻) 的公仔賣, 囡囡好鐘意, 但係搵唔到~~ pls help

大宅

我之前係 disney store 買左一隻毛毛公仔.. 你試下去 tst個間shop睇下有無...!!!
Josephine :-P

大宅

Carlily,
收到, 明天立即去睇吓!謝!

男爵府

2020勳章

Disney store sell mo mo last yr . I've been to TST Disney Store 2 weeks ago , but I didn't see any mo mo, i am afraid it's already out of stock. u better call TST Disney store before u go

男爵府

早兩天我在尖沙咀 CITY SUPER 那層的一間玩具店見到有毛毛賣 (舖頭名無留意)

大宅

早兩天我都係sogo樓上11樓書局買了適合2-4歲小朋友的毛毛puzzle及習作書, 咁我明天要到尖沙咀 CITY SUPER 附近睇吓!

大宅

好媽媽勳章

我昨天(14/2)見德褔間麥噹噹兒童餐是換毛毛

首頁

尾頁

跳至