意見反饋
義工

育兒好物 今日: 2|主題: 92817

請問BB盆用的網有冇用?

民房

國民生產總值:7

請問BB盆用的網有冇用?

BB現在四個多月, 未識坐,同他沖涼時覺得BB越來越重, 一直都沒有用網的. 請問是否用好一點呢? 是否隨便買一個都可以fit 到我現在用開的一個普通冇乜牌子的bb沖涼盆呢?

大宅

國民生產總值:1060

Re: 請問BB盆用的網有冇用?

我朋友送個一個網比我就 fit 唔到我個盆, 所以最後都係冇用過.

複式洋房

國民生產總值:398

我BB由出世用到識坐﹝剛剛﹞先開始唔用。我覺得幾好用。不過個網係跟盆一齊買的。

大宅

國民生產總值:2167

我都跟盆買左個網, 我呀b依家3個半月, 但都未用過個網, 因為係怕跌佢洛水先買個網, 我唔知原來大左都可以用網, 我都試下先, 因為個b真係幾重架

男爵府

國民生產總值:5724

其實沖涼網主要bb初生時候比較合用, bb大隻啲已經唔啱用. 因為沖涼網會托高bb, 令bb個pet pet有承托. 所以如果bb大隻啲,個沖涼盆d水要放到好滿至可以遮蓋到bb個肚仔. 有啲沖涼盆根本都唔夠深放咁多水. (唔知您明唔明我嘅意思).

況且bb到識坐已經唔啱用, 您依家至買好快就用唔著啦.

珍珠宮

國民生產總值:35950

我先前都買左個網, 由我小b出世到依家1個半月, 都未用過個網, 先前諗住用個網輔助下, 但結果一直都冇用過..

民房

國民生產總值:7

謝各位意見. 我想如果距離BB(現四個月) 學識坐只是數個月. 我不會買網了. 辛苦多一陣...

子爵府

國民生產總值:12710

Combi BB盆用的網 can't fit with other BB盆, such as o/3 baby.
我個寶貝仔係屎撈B

別墅

國民生產總值:929

我發覺

禁止訪問

國民生產總值:10761

男爵府

國民生產總值:6419

開頭唔用喊到拆天,用左就好enjoy沖涼,
仲要一上水即喊添

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.