意見反饋
義工

產前產後 今日: 9|主題: 240968

請問有冇人陀到4,5個月都會見紅架?

男爵府

國民生產總值:5006

男爵府

國民生產總值:5006

Re: 請問有冇人陀到4,5個月都會見紅架?幫幫忙解答一下?thanks

如題

子爵府

國民生產總值:10134

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Re: 請問有冇人陀到4,5個月都會見紅架?幫幫忙解答一下?thanks

我冇呀~~

大宅

國民生產總值:1240

我由6 1/2WK~ 9WK都有見紅見啡. 臭臭的. 因此我在7WK開始請了一個月假養胎就無見紅了.

你是否粗勞過度??

<i>琳琳2005年8月23日係瑪麗醫院出世3.63kg / 51.0cm 2005-8-234.96kg /2005-9-305.02kg / 57.5cm  2005-10-66.45kg / 62.0cm 2005-11-156.55kg / 62.5cm 2005-11-297.10kg / 2005-12-157.80kg / 2006-1-168.20kg / 2006-2-168.50kg / 2006-3-1610.1kg / 2006-8-2412.5kg / 2007-4-14

大宅

國民生產總值:4703

Re: 請問有冇人陀到4,5個月都會見紅架?

I 見紅 even I was 27 weeks so during that time, I stayed in the hospital for three days. The doctor still didn't know the reason why. ?-(
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

大宅

國民生產總值:2874

Re: 請問有冇人陀到4,5個月都會見紅架?

Christy_Siu
我係23週的時候見紅, 即刻入咗急証室, 仲唔駛等, 即刻入院檢查, 醫生發現我的子宮頸生了息肉, 懷疑係息肉出血, 住咗一晚, 就叫我出院.
返屋企後, 繼續流了十日血, 然後, 我就睇私家醫生割除咗兩粒息肉, 即刻就唔再流血, 到而定26週都冇事.
你不如快d睇醫生啦, 出血可大可小架!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.