意見反饋
義工
[2004年或之前] 我想知點樣放張想出黎

大宅

國民生產總值:2167

我想知點樣放張想出黎

我想放張阿b的大頭相出黎, 但唔成功, 個網話我Error,mimeException,即係點呀, 有無人可以話我知要點先可以做到呀 :cry:

男爵府

國民生產總值:6085

Re: 我想知點樣放張想出黎

如果你張相大過佢呢到上限...咁就放唔到大頭bb相ga..

大宅

咁我知道喇, 我再試下先, 唔該晒 :lol:

子爵府

國民生產總值:10537

icoico:
妳張相大張過頭, 可以download一個 "resize"既software, 大頭照size應該係 150x150, 妳將佢resize左就可以上傳架啦!

複式洋房

國民生產總值:455

想問

男爵府

國民生產總值:6147

唔知www.download.com 有無呢?

子爵府

"dowload.com" 有好多"resize"既software呀, 記住揀個free喎!

版主

國民生產總值:132808

2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

yoyobb:

同同上次話可以用小畫家改O架!!

子爵府

小倩:
噢~~ 係呀! 又學識多樣野先

大宅

yoyobb:唔該晒你呀, 我個b有機會面世喇

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.