潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊個商場有大人賀年衫賣

知唔知邊個商場有大人時款有型嘅賀年衫賣呀,吉之島個啲款我唔啱呀,想要啲特別啲,唔會咁多人有嘅thanks

洋房

Re: 邊個商場有大人賀年衫賣

shop at Admiralty Centre, Tower II,
a few hundred dollars for adults

大宅

你試o下去利源東/西街look look,價錢平,百幾2百蚊,其中有1間全間都係,都幾多款o下!!另外裕華(hk$300-500)度,仲有係中藝,好靚但好貴(件件都起碼千千聲!!) :mrgreen:

複式洋房

你去尖沙咀美麗华入面睇下呀~d價錢唔係貴(間鋪係i.t附近)
同埋d款幾young o架~~~~~~~

大宅

多謝咁多位嘅幫忙,我今日去咗海富睇唔啱呀,得閒我會去埋美麗华睇睇,唔該晒 :-P

別墅

裕華~
http://www.Fimakeup.com

禁止發言

大宅

中環x悅隔離,真係好平,d款都抵著 !
Msma

男爵府

知唔知上海灘依家有冇sale? 大約幾折同幾錢?
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

首頁

尾頁

跳至