意見反饋
義工

產前產後 今日: 5|主題: 240765

懷孕後怪口味.

侯爵府

國民生產總值:21002

好媽媽勳章

懷孕後怪口味.

初懷阿仔時嗅到公仔麵味就想嘔, 試過老公在廳食麵, 我入房關埋門都嗅到嘔, 終於老公冇麵食.

而家飲過兩次維他高鈣奶都嘔, 仲嘔到七彩 .
My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

大宅

國民生產總值:3218

Re: 懷孕後怪口味.

agree...

子爵府

國民生產總值:14186

phoebepanpan:

如果你飲唔到鮮奶, 不如試下安滿媽媽奶粉. 初時我都唔係成日飲奶粉, 有時會飲鮮奶. 以往我飲鮮奶是沒有問題的, 但係有一次飲完個胃就好唔舒服, 自此我就冇飲鮮奶, 只係飲奶粉.

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

如果你飲唔到鮮奶...又飲唔到奶粉既話...不如你試下飲鈣思寶呀...我都唔鍾意飲鮮奶同奶粉...所以我飲豆奶...

[url=http://lilypie.com][img]

侯爵府

國民生產總值:21002

好媽媽勳章

飲過兩次鮮奶都嘔, 我唔敢再飲啦.
安滿奶粉我懷阿仔時都有飲, 而家都有飲.
但我覺得d 味好甜好騷
但為左小bb健康點都要飲.
My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

複式洋房

國民生產總值:301

[size=small]我用朱古力粉+媽咪奶粉=朱古力奶,,,咁會好飲好多..因為我本身唔like飲奶ga∼∼∼

男爵府

國民生產總值:5940

之前有姑娘話飲唔到奶, 可以飲豆漿代替, 或是你試下飲鈣思寶(有d似維他奶味).

伯爵府

國民生產總值:18251

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我仲怪, 我未有之前以經介咗(無食)公仔麵很久, 同埋食得好清;但有咗之後, 要食辣嘢, 腐乳, 辣蘿白, 泡菜先唔想吐及有胃口,成曰想食辛辣麵, 救命!

大宅

國民生產總值:1140

我有咗後,非常喜歡吃Pizza。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.