跳至
[2004年或之前] 生完bb後月經何時回來

首頁

尾頁

大宅

生完bb後月經何時回來

各位11月媽咪:

妳哋生完bb後月經何時回來,我30/11生完bb,
惡露12月中己經清洒,跟住一直到1月中有些啡紅色分泌,
現在所有分泌己清(二星期),正常月經何時回來 ?-( ?-(

民房

Re: 生完bb後月經何時回來

hi sammily,

我個仔11月28日出世,1月10幾號已經有第一次正常月經,我想你都差唔多啦.

男爵府

我停左惡露都成三個月先黎月經呀,你有無餵過人奶呀?我餵過幾日,

大宅

MaMaJOE 寫道:
我停左惡露都成三個月先黎月經呀,你有無餵過人奶呀?我餵過幾日,

MaMaJOE:

我都餵過幾日ar...呢幾日還有些淡黃色分泌...
點算 ?-( ?-(

侯爵府

Sammiy:
因人而異!
我auntie 六個星期就來探我了!
只要你產後檢查冇乜事,就慢慢等auntie來囉!
唔駛咁心急喎!!

你囝囝雙眼皮都好深喎!迷人呀!! :mrgreen:

大宅

sammiy,
[size=medium]你有伴啦,我都未有,一齊等下啦!

子爵府

sammiy,
我個大姨媽都未嚟探我,
佢唔知去咗邊樹旅行。
等吓 la 。
[size=small]My little baby Vivian !

男爵府

Sammiy ,,,,,,我都係等佢無哂分秘先黎咋,黎完又真係必都必吾出BOR, ?-( ?-( ?-(

別墅

我生完六個星期就黎返m :lol:

複式洋房

My bb was born 4 days earlier than yr bb. 1st M come on 1/15, then 1/25 again. My doctor said it's ok wor, unless the outage is too much & can't stop.

U don't need to worry la if yr post-natal check is ok. I do prefer to hv later m come la.

大宅

各位:

我親戚剛來了la,不過量唔多wor....
我聽有些人會來好多,還會來很多天,
是否真呀!唔通要帶埋佢過年

大宅

sammiy,
你親戚有幾多架,我試過1day2茶匙,第2日就無啦,都唔係咪?

複式洋房

生完BB已三個月 ,但到現在都無.

首頁

尾頁

跳至