跳至
[2004年或之前] 我都有相睇呀

首頁

尾頁

大宅

我都有相睇呀

http://photos.yahoo.com/carol_aio

大宅

Re: 我都有相睇呀

冇嘢睇嘅?

大宅

住家甜品 寫道:
冇嘢睇嘅?

hehe,唔好意思,唔係好識,攪錯少少野,而家得啦 :lol: :lol:

侯爵府

carolliu:
麻煩你可唔可以要黎張相(DSC00047)比我呀!謝謝!
e-mail:[email protected]
:-P

大宅

carolliu:

我都想要麵包妹張相呀,麻煩你可唔可以sent呢幾張相(DSC00036-8)比我呀!謝謝!
e-mail:[email protected]
沈師奶

男爵府

^^~
我冇問過就係圖到按左右鍵拎左張相.....carolliu唔好介意呀~我怕你忙冇時間一個個send諗住自己拎會快d

大宅

carolliu
唔該晒~
最衰我一個人出席無帶相機,好可惜呀 :cry:
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

別墅

這是甚麼相片.............
我是二零零四年十月十六日出生的BB.
http://www.babyhome.com.tw/bb/37402

大宅

好得意呀, 咁多bb, 佢地好似個個都參唔多大喎, 係咪你地其中一次出黎聚餐既嫁?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

咪係我O地1月尾O個陣搞的10月媽媽聚會囉~~~

首頁

尾頁

跳至