意見反饋
義工
[2005年] 大家打算生幾多個?

大宅

國民生產總值:4702

大家打算生幾多個?

一齊分享下呀!

我老公話生一個好喇,因為第時可以錫晒佢。你哋點睇? ?-(

大宅

國民生產總值:2065

Re: 大家打算生幾多個?

我同老公鐘意小朋友,如果可以,一個梗

大宅

國民生產總值:3114

如果經濟可以負擔, 我都希望可以生兩個, 第時我地兩老唔係到, 佢地可以互相照顧
我要學習做會笑的媽媽

大宅

國民生產總值:4702

MrsCLee,你又講得啱喎,我之前無諗過自己唔係到

珍珠宮

國民生產總值:31123

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

唔駛問我,都知係2個啦!

一個小朋友會好悶,另外真係想她們大d有個伴,有咩事都有得相量,我唔會要求到我老左要她們養,但至少希望我唔在時她們都有個人相量,唔會得一個!而且我相信,兄弟姊妹好,人地想蝦你都要想過先!
武裝的心臟為你 Break Down
剩下赤裸的告白 沒防備的愛
奮不顧身要勇敢 擋開流言的子彈
So Baby Let’s Go Go Go Go Go

水晶宮

國民生產總值:66968

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

mcdullyiu 寫道:
唔駛問我,都知係2個啦!

一個小朋友會好悶,另外真係想她們大d有個伴,有咩事都有得相量,我唔會要求到我老左要她們養,但至少希望我唔在時她們都有個人相量,唔會得一個!而且我相信,兄弟姊妹好,人地想蝦你都要想過先!

絕對同意 ?我諗我生埋呢個就收工架喇!
係呢個時代,我一定唔會有養兒防老呢個想法,亦都唔十分期望佢地

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.