嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

<急>BB病了唔肯食野13個鐘

請幫忙 :cry: :cry:

大宅

Re: <急>BB病了唔肯食野13個鐘

fifimanhk,
13hours? very long wow~! He never drink or eat anything? I think can not wow~.... ?-( How about you call your Dr. or the clinic and ask them the opinions? I quess they are professional and might give you advise.
Sorry for don't know how to help U! Hope you bb will eat and get well soon!

民房

我個BB(今193日)都有相同情況,成日吾訓吾食,睇了醫生,食了葯,大人病了都會無胃口,我念BB都系一樣,只要BB精神,應該1日-2日無胃口好正常,吾好太擔心。總之照顧BB都系辛苦D嫁啦....我同太太好幾個月都訓得吾好...哈哈..

男爵府

我阿B病好無耐﹐已經唔肯食奶成個星期啦! 四個鐘只食1~2安(5.5月大平時食開6安半)﹐面豬仔都無左﹐肉赤到我死死o下。

我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

首頁

尾頁

跳至