跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 0舍易靚媽俱樂部 PART3

KIKI, FANNY :

已經收到妳地隻貓啦 !!! THANKS ! :mrgreen:

ELAINE :

但係我收唔到妳隻貓WOR ! :-( 唔該妳再SEND多次啦 ! THANKS ! :-P

大宅

good morning all
thank you sams ee & 均淇

我今朝一起身就唱生日歌俾佢聽la
kobe第一年生日就收到咁多祝福, 我真係要代表佢多謝妳地

Sams 寫道:
kobe仔,

1歲生日快樂, 精靈活潑.

Sams EE & 均淇 :mrgreen:

大宅

ga+ + astor ee + duke
thank you very much!!!
好工整wor
duke1208 寫道:
KOBE

祝你1歲生日快樂!

英英俊俊! siu-siu-sa-sa! 健健康康! 快快樂樂!

ga+ + astor ee + duke

男爵府

good morning

[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

大宅

sa
thank you very much!!!

btw-妳新居好靚wor

男爵府

kitty,

你點解唔問下我邊個係duke呀?????

男爵府

ALL :

因為子維爸明天開始放大假直到2/15, 所以呢段時間我會自動失蹤架啦 ! 如果想搵我, 可以CALL我手提 !!! 雖然上唔到網, 但係我會好MISS大家架 !

等我係呢度同大家拜個早年先啦 !

[size=large]祝各位靚媽繼續靚, 身體健康, 型爸繼續型, 愈搵愈多, 精靈B繼續精靈活潑, 快高長大 !!! 希望大家都有一個開心嘅新年假期 ! 恭喜~恭喜 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

KOBE,

祝你1歲生日快樂, keep 住肥美身形. 最緊要係身體健康, 聽聽話話啊

chris ee & 彰彰
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

大宅

astor
我估係妳條佬掛, 妳梗係全家總動員la
咁我有無估錯
duke1208 寫道:
kitty,

你點解唔問下我邊個係duke呀?????

男爵府

ALL :

差D唔記得同大家講 ~ 明天係子維同悠悠一歲生日呀 ! 請大家記得去佢地BABYHOME個留言版留番個言俾佢地啦 ! 等佢地留番D美好回憶呀 ! 多謝大家 !!!

PS. 唔知佢地個網址唔緊要, 可以去番PART 2/PART 3 第一版搵到佢地個名CLICK果條LINK就去到架啦 ! :mrgreen:

子爵府

may,
今日2:30pm 我OK! 係邊度等? 你手電唔知做乜係咁do do do我!!
I support autism acceptance!

子爵府

BK Milk勳章

sasa:
佐治真好~咁早攞假陪你同子維,呢幾日你地可以去好多地方過family day :mrgreen:
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

男爵府

Sherri,

sorry, haha, president都得...我呢D cheap人就會週圍搵, 其實我自己用藍鑽牌, $28成1kg, 好低,(美X都係用佢) 不過我買開個間野阿伯退左休, 所以依家要去Mongkok先買到....趕時間既話我會買president就算, 不過貴好多ma.........$15先得225g

Jolly 寫道:
may, aXe, sa, 彤,
一隻二隻係咪想4? :evil: 我去citysuper買野點關闊唔闊太事呀??? 係要闊太先去得citysuper咩?? 係既話我琴日都見到好多闊太, 闊佬, 闊少, 闊妹, 闊審, 闊爺...喎!!!
我生平第一次整餅嘛, 連餅模都冇, 咁梗係去citysuper搵啦!!! 我見過個度有嘛!! :evil: 鬼知個度咁大咁多野買會冇marie餅咩!!!

aXe,
我係話你講個隻淡忌廉呀, 唔係牛油呀!! 你用邊隻呢?

大宅

多謝! 多謝!
我身形其實唔肥美架, 得塊面脹卜卜呃吓人
kobe
CJBaby 寫道:
KOBE,

祝你1歲生日快樂, keep 住肥美身形. 最緊要係身體健康, 聽聽話話啊

男爵府

Dear all,

請來看看我家--> [size=large]新年 LOOK

子爵府

BK Milk勳章

sherri:
你岩岩打黎?我同姑仔傾緊嘛,所以咪do do do囉,你係咪係北角過黎?我呢度有101同619經,如果你怕煩可以撘mtr,又或者1:30pm都得,你使唔使早d睇/買完過海接老公同悠魚?

男爵府

kitty

no la, 我愛人好怕羞架, 你唔會係bk見到我講佢個名架 , duke 係我" 大仔" 係隻forever friends, 你去ga+的web site滿月前的相會見到我大仔duke-duke喇 .

子爵府

BK Milk勳章

珠珠:
225g要$15好貴下~ shexxi你認係濶太吧la :mrgreen:

子爵府

sharon,
fri我捉悠記去磅豬, 多數12:30走得. 唔係喇, call下你先!!.....................................................但你竟然咁恨心比我聽voice mail!!!
呢, 個度係健威花園附近, 健康西街上斜呀!! 你公司係邊樹? 我地岩既一起食lunch都得架!
I support autism acceptance!

男爵府

CHRIS :

彰彰個網頁真係好鬼屎喜慶呀 ! 好有過年氣氛 ! 妳D道行愈來愈勁啦 ! 搞到我好自卑 !!! 彰彰真係好幸福, 有個咁叻嘅媽媽, 整網頁又叻, 織野又叻 !!! :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至