意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 0|主題: 77662

腦膜炎幾多個月bb可以打?

大宅

國民生產總值:2214

腦膜炎幾多個月bb可以打?

未打過五合一針.

子爵府

國民生產總值:12051

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 腦膜炎幾多個月bb可以打?

wing1011,今日蘋果報話最細要兩歲,但東方講最細只要18個月。都唔知邊個先正確。我個BBE家22個月囉,都唔知打唔打好 ?-(

子爵府

國民生產總值:10246

2018勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章

唔知會不會發fever?

winniecws 寫道:
wing1011,今日蘋果報話最細要兩歲,但東方講最細只要18個月。都唔知邊個先正確。我個BBE家22個月囉,都唔知打唔打好 ?-(

珍珠宮

國民生產總值:37583

畀面勳章 大廚勳章

really? My son has the HIB injection already which is included in 4 in 1 injection.
I have confirmed it on the phone with the nurse this morning.

winniecws 寫道:

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珍珠宮

國民生產總值:37583

畀面勳章 大廚勳章

其實HIB係咪有唔只一隻針呢?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

男爵府

國民生產總值:7779

all,
pls refer to these two articles.
meningitis1
meningitis2
I support autism acceptance!

大宅

國民生產總值:1397

兩個月已經可以打(打五合一已包括在內),但並非針對現時的腦膜炎。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.