意見反饋
義工

產前產後 今日: 33|主題: 240877

我好辛苦, 成日反胃, 又嘔, 有mud辦法?

別墅

國民生產總值:815

我好辛苦, 成日反胃, 又嘔, 有mud辦法?

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

複式洋房

國民生產總值:222

Re: 我好辛苦, 成日反胃, 又嘔, 有mud辦法?

試下飲d暖野啦,應該會好d架,如果頂唔順去睇醫生攞藥啦,不過唔一定得架,我之前試過2隻藥食左唔止嘔返而嘔得仲勁左....

該用戶已被刪除

公爵府

國民生產總值:28259

如果係頭 3 個月, 我會飲熱檸水, 對我好 work

[/url]

別墅

國民生產總值:639

醫生教我食d 梳打餅, 但嗰時我連食一角仔梳打餅都嘔番出來, 唸起真係好辛苦, :-( :-(

大宅

國民生產總值:4906

我而家8week,都係作嘔作悶,無胃口,好辛苦.......... :cry:

伯爵府

國民生產總值:15915

我都係咁的,仲要食乜嘔乜,我妹叫我飲可樂煲薑,又幾好喎!!!
不過都係要忍下,做媽媽係咁的........................

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.