心聲留言

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

大家有否做過虧心事,一直內疚卻又不敢說出來?

我小時候想偷爸爸的零錢...恐怕將來自己的子女都會偷我的錢吧
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

Re: 大家有否做過虧心事,一直內疚卻又不敢說出來?

係廿年前,係新年飲茶嘅時候偷媽媽100蚊(好狼),但最後唔知點解會跌咗(係酒樓內),由於媽媽搜唔到,所以冇證據,最後不了了之!其實當時屋企環境唔好,我仲令媽媽冇咗咁大舊錢,我覺得自己真係好錯......

水晶宮

畀面勳章

有呀.....其實我.....我......我......

別墅

我諗大部份人都有.
我都有... 我有時真係控制唔倒自己唔發脾氣, 可能呢幾際遇唔好.... 但每次都好內疚.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

有.但不想再提...

男爵府

我諗黎諗去, 好似無喎.

禁止訪問

複式洋房

有啊, 就係我而家暪住我 bf, 對另一個男人有好感呀。
我都知我好衰, 我都唔想, 好內疚, 所以我決定叫自己唔好再諗個男人, 要珍惜我 bf!
:oops: ~bobo101~ :cry:

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有.但不想再提... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

子爵府

不能盡錄喎! :mrgreen: :mrgreen:

舉例:每次默書唔合格,模簽阿媽個名啦!放咗學唔返屋企,同D同學仔去咗玩,生完仔老豆唔準我再食煙,但我重偷偷地食,同隻佬嘈完,拎佢張咭猦狂掃貨之後... :mrgreen: :mrgreen:
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

好媽媽勳章

唔......我果d唔會內疚, 仲覺得好好玩 :mrgreen: ..

以前讀書住Hall屈蛇啦(有男有女), 響房打邊爐啦, 打麻雀啦, 仲試過去街去得夜鎖左門, 同roommate爬鐵絲網返入房(其實好鬼危險)...到而家諗起都仲好開心.

子爵府

阿早! 寫道:
仲試過去街去得夜鎖左門, 同roommate爬鐵絲網返入房(其實好鬼危險)...到而家諗起都仲好開心.

咦~~我都試過喎!你係咪住村架???
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

好媽媽勳章

嘻嘻, 我唔係住村, 不過我以前讀書住宿舍靠山邊

我都諗唔到自己咁大膽架, 一個唔小心跌倒就大件事喇

禁止訪問

禁止訪問

大宅

有ar,當時仲覺得自己好clever可以呃到別人,但原來個心會一世唔安樂ga

侯爵府

有呀~但我呢世都會唔講出黎~
我家有隻曳曳豬

複式洋房

有呀…我十歲度果時,沖涼果時好鍾意玩水,有次見到阿媽支焗油,好奇下,拎左黎玩…倒晒落廁所…
最後阿媽發現左,唔知點解不嬲唔發火既阿媽竟然大發雷霆,審我地邊個偷左佢支焗油,無人認就唔準我地番房訓…我無認過,連累埋我家姐…
最後我老豆同阿媽入房傾左陣,出黎就叫我地番房訓…
hehe…都好耐既事,搵日同番我阿媽認錯先…
浦浦既小寶貝,子靈女女,於8月22日QE出世∼ :-D

首頁

尾頁

跳至