跳至

首頁

尾頁

大宅

你地個bb可以趴係到抬高頭未呀

我個豬比比可以抬起個頭,離床吋半, 支持到4秒!
見到佢可以真的好開心!

lee 個過程我重錄低左, 有興趣就去睇下啦click here

大宅

Re: 你地個bb可以趴係到抬高頭未呀

我呀b最近都可以, 大概30秒左右, 有時仲可以單起一邊手想轉身, 當然最後係唔成功啦

大宅

My BB 都可以呀,而且都幾耐,但就唔識轉身,佢趴係度個陣流許多口水,唔知佢係咪攰呢 ?-( ?-(
]MY Baby is Kelsey...^_^. She is 2 months and 14 Day 媽咪1號生日 + Daddy17號生日=18 (10月8日Kelsey BB出世啦) :-P 快D入黎參觀下我個小天地啦 :-D [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/70965.4518324.gif[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5717339.18690.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853425.14930.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853424.61806.jpg[/img]

版主

2020勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我個小B間唔時都可以趴O向度昂起頭, 但唔係次次得!!

男爵府

一早可以了

複式洋房

我亞B趴係到, 只顧食手仔... 間唔中先肯抬高頭

男爵府

我呀仔都可以趴係到抬高, 不過唔係成日可以

大宅

我個

男爵府

我個小b都可以, 不過就透晒大氣咁.

男爵府

2020勳章 育兒性格勳章

RACHEL你BB好Q呢~
我阿B都未可以好耐,有時一UP起身,之後就DUP番,仲整到成面都係口水,用個面面係咁摔落張床單度~ 哈

rachel123 寫道:
我個豬比比可以抬起個頭,離床吋半, 支持到4秒!
見到佢可以真的好開心!

lee 個過程我重錄低左, 有興趣就去睇下啦click here

別墅

我個bb依家可以抬高頭成分鐘,但係佢仲未識反身.

大宅

麵包妹都可以,但未識轉身.
沈師奶

侯爵府

霖霖都可以抬高頭,維持幾耐架,至於轉身就未得。

大宅

我盈盈豬都係可以抬高頭, 都可以維持好耐咖~ 次次將佢爬o向床, 佢就抬高頭笑得好開心咖啦~ 重流哂口水tim~

男爵府

晴晴呢幾日進步了好多呀...抬高了仲會兩邊望...
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

大宅

唔知係唔係隻手既問題呢, 如果隻手向後放 (即向身體)bb都是比較難抬頭, 佢只可以抬起少少, 但如果隻手他向前放(即向頭) bb會比比易, 時間能維持長一d, 個頭又可以抬得高d

哈哈~~~ :lol:

大宅

阿囡足3個月時我就比佢試下抬頭,都ok啦,可以維持十幾秒,不過佢就係度大叫,唔知佢係興奮得濟呀定係係度喊救命 :lol:
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

男爵府

2020勳章 育兒性格勳章

BB雙手要放心口架,咁佢地用力會好D。

我阿B都係呀,呢排我日日放工都將佢放床上扒轉身,佢就好開心,個頭仲兩邊陏,我奶奶話佢好似烏龜咁~ 哈

我阿B日日都要扮兩次烏龜,鍛鍊下~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我囡囡都可以, 不過就透晒大氣咁~:mrgreen:
[url][/url]

大宅

ok la

首頁

尾頁

跳至