跳至

首頁

尾頁

複式洋房

9月份生BB的媽咪有M未呀?(餵人奶)

我生第一胎約兩個多用來月經(餵奶粉),今胎9月17日生但現在還末來M。(現在一日早晚餵人奶,其餘奶粉)

男爵府

Re: 9月份生BB的媽咪有M未呀?(餵人奶)

我係全人奶媽媽..我都係未來M :mrgreen:

大宅

Is there a particular period of time that our period will be resumed? ?-(

大宅

我都係全人奶媽媽, 仲未有呢..

大宅

我period嚟左喇!唔知點解d奶量好似少左!唔知有無關係!!

珍珠宮

我都未嚟!!好舒服!!
noreoho 寫道:
我period嚟左喇!唔知點解d奶量好似少左!唔知有無關係!!

有關架,period時有d mama會小d奶
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

首頁

尾頁

跳至