意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92765

請問邊到有BB床的床'肉'做呀

男爵府

國民生產總值:5259

請問邊到有BB床的床'肉'做呀

除了海馬, 還有其他選擇嗎, 有没有現成的.?
:-P

侯爵府

國民生產總值:23255

畀面勳章

Re: 請問邊到有BB床的床'肉'做呀

我知雅蘭有得訂~~

大宅

國民生產總值:1367

sinomax有現成or訂做的

男爵府

thanks all

大宅

國民生產總值:3018

護協有c-max現成的訂
03 Baby 也可買可訂

大宅

國民生產總值:1995

海馬都有得訂, 幾好架, 唔係好貴

大宅

國民生產總值:2034

Krymum ,
我嗰時訂咗2張海馬BB床褥, 諗住一張係屋企用,一張去奶奶度用,點知奶奶嗰張一次都未有機會用過,如有需要我可讓給你,全新未拆袋.

男爵府

我昨晚係永安訂咗喇, 因為一星期到己可取貨, 快過海馬, 價錢就大家差唔多.
謝謝咁多位幫忙.

大宅

國民生產總值:1703

qooqoofans,
我試過打去護協問有冇淨c-max床褥賣或訂造,佢地話無喎!?-( 你係咪訂過呀?

qooqoofans 寫道:
護協有c-max現成的訂
03 Baby 也可買可訂
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

大宅

國民生產總值:3018

我係買c-max的, 但係是沒有現貨,所以一定要訂
先比錢, 約一星期後取or比$50送貨.
p.s. 係護協的嬰兒天地 tel : 23146925

大宅

國民生產總值:1479

我有一張全新未拆膠袋既"金"海馬BB床褥, 一面係凹凸波浪, 另一面係平面, 非常舒適! 長39" x 闊23.5" x 高4"

因老公比錯舊床仔sides海馬做, 所以係全新無用過架!

你可以去海馬check以上sides, 記住係"金"海馬, 唔係普通果隻海馬床褥呀! 因有兩隻唔同, 連價錢都唔同架!

現售 $260

有興趣請PM我!

大宅

國民生產總值:1703

qooqoofans,
我再打去問下,Thank you very much!?-(

qooqoofans 寫道:
我係買c-max的, 但係是沒有現貨,所以一定要訂
先比錢, 約一星期後取or比$50送貨.
p.s. 係護協的嬰兒天地 tel : 23146925
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.