跳至
[2004年或之前] BB 未識轉身

首頁

尾頁

男爵府

BB 未識轉身

我bb 未識轉身, 是否和冬天衫多 ?-( ?-(
Don't worry!Be happy!

複式洋房

Re: BB 未識轉身

您bb幾大? 我囡囡5個半月都唔識呀,我諗可能佢著太多掛.

Dordormom
:lalala: :mrgreen: :-| :wink:

大宅

我BB5個月大仲未識轉身 ,但佢成日想起身,不過唔夠力

大宅

醒目開學勳章

My girl is now 6.5 months, she doesn't know how to turn, but can sit already. . .

公爵府

Laputa

same case as you. I see her turn over once, but she will not turn herself frequently. She likes sit and stand more than turn over.

別墅

冬天衫多當然難d轉身喇, 同埋如果係肥仔肥女又會難轉身d, 初初要幫下佢pat pat轉側, 又或者佢一轉到少少就幫佢頂住, 等佢再發力轉埋落去, 會易d轉, 我囝囝三個多月就轉到身喇。

男爵府

我個仔年初四o個日識得半轉身,即係"pa"係度就識得轉到面向上,但係反轉就唔識,所以唔知叫做識唔識轉。

不過我見佢面向上想轉身o個時梗係會打側身,之後好似好辛苦咁,但係始終都係轉唔到,我諗真係同佢衫多同埋體重有關係。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題