母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想問bb吃完人奶或泵完人奶會好肚餓?

是不是這樣?我比以前大吃了很多,吃一碗半飯,又成日肚餓.....話食人奶會keep fit,我就越食越多.....

大宅

Re: 我想問bb吃完人奶或泵完人奶會好肚餓?

me too

別墅

I also eat more than before :mrgreen: .... but body weight is much or less the same! However, we need to control a bit once the baby weans. :mrgreen:
Time flies, my kids are 12 and 10 years old now

男爵府

me too, i feel a bit hungry after feeding......an excuse to eat more :mrgreen:

複式洋房

Yes ar, i feel that i am hungry more frequently ne~ But I am usually hungry at a fixed time i.e. 4.00p.m. and 11.00p.m.

男爵府

我都係呀...可能餵奶會消耗好多卡路里, 我都會好肚餓, 不過, 除左食正餐(1碗半飯)都好少食其他嘢, 所以生完差不多3個月仲有 4 lbs 係身。

大宅

我都係食多左野, 未生前, 好少食飯, 而家要食飯, 仲食多左o添, 好快又肚餓, 我上磅時, 又見體重冇乜上落, 同未生時多左6-7磅, 但呢6-7磅係由bb 出世到而家都係咁, 我都驚食大左個胃, 到停左人奶時介唔到口就幣啦
我一喂bb 食奶, 我就會感覺口喝想飲水, 即時喂之前已飲水

大宅

To all moms,

It's normal to feel hungry after BF. U must take food to refill energy for next BF.

To ensure the quality of your milk, take more fish soap, pork, rice & vegetable. Dont be afraid of 驚食大左個胃, 到停左人奶時介唔到口. That's because your body will adjust to be normal when u stop BF.

I was BF for my baby last year for 10 mths. I now resume the weight before prengnacy.

Good luck to all BF moms.

男爵府

我都係喎..好快肚餓 :mrgreen:

大宅

肚餓又唔覺wor,頸渴多D

大宅

Me too but I feel hungry when I start work. I just afraid that I can't come back to my weight before giving birth.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

伯爵府

好媽媽勳章

覺得好易肚餓, 個頭食完麵即刻覺肚餓, 嚇死我老公...
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊