跳至

首頁

尾頁

子爵府

你地個B係有無成日大叫.........

我呀B依家成日大叫, 好似唱大戲..... :mrgreen:
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

別墅

Re: 你地個B係有無成日大叫.........

我個小筠宜3個半月就開始大叫啦,依家仲成日叫tim呀,好得意家,好似識同人傾計咁!!

大宅

me 2, my son always 大叫

大宅

係呀. 我亞b叫親都好大聲.
初初都唸住佢脾氣唔係幾好. 出到街見人地bb都係咁嗌. 好似唱歌開聱. 有時我同佢一齊嗌當同佢玩.過穩!!

侯爵府

metoo~
我家有隻曳曳豬

公爵府

我個大舊B日日係屋企都係咁叫架..
有時又會同家姊一齊大叫..一唱一和架..
好攪笑喎..自已一個係到又叫..除左

大宅

me too.一路叫d手腳會一齊郁!

複式洋房

My son will 大叫 if he's happy, sees his elder sister,
lying on our bed, after our maid come home on Sunday after her holiday, he begins to recognise all of us.
[size=x-small]Sept-25-2004 : 2.9 kg (born)

複式洋房

agree.
My BB also like to shout. Sometimes, I shouted with her. She make feel that I'm her friend. As she looked so excited as I shout in the similar way.
May Peace of god be with you and your family

大宅

Agnesandy

我同你一樣,我都跟bb一齊叫,佢就愈叫愈興奮!
我老公話我地兩母女傻傻地!haha

首頁

尾頁

跳至