家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人試過將舊餐椅翻新捫布?

四張舊餐椅座位和椅背是用布捫的,又舊又髒,請問有冇識人做梳化翻新捫布的?

有冇人試過,價錢貴不貴?

謝謝!

子爵府

Re: 請問有冇人試過將舊餐椅翻新捫布?

pc9 寫道:
四張舊餐椅座位和椅背是用布捫的,又舊又髒,請問有冇識人做梳化翻新捫布的?

有冇人試過,價錢貴不貴?

謝謝!

我在灣仔取得一張卡片可電詢問, 需要可pm我.

大宅

買個釘書機(釘壁報用個d...百零蚊...),去花園街買塊布...DIY好容易...年年轉款,月月更新都冇問題!

大宅

肥仔媽咪,
已PM你,請check.
Thanks.

hotdogpapa,
那是祥嫂式的餐椅.要修邊.
恐怕自己沒有這種技術.

男爵府

pc9,

我曾試過翻新4張餐椅,座位由布面更換皮面, 每張約$80,
可致電:9478977 譚生(荃灣區)
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

大宅

pc9 :

明白了!

子爵府

pc9,

Please check pm!

大宅

肥仔媽咪,
謝謝你.已打電話問過.他們只做灣仔區.
而且新年前都不會接單.

AppleChow,
可否再給我電話,差一個字.

大宅

hotdogpapa:
布邊點收,窗簾布ok嗎?
打釘時拉塊布有咩地方要注意?

hotdogpapa 寫道:
買個釘書機(釘壁報用個d...百零蚊...),去花園街買塊布...DIY好容易...年年轉款,月月更新都冇問題!

首頁

尾頁

跳至