美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

去黑眼圈呀......

想請教下有咩方法呀????

洋房

Re: 去黑眼圈呀......

打彩光
[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v664/jerryphyllis/Untitled-71copy.jpg[/img]

洋房

你係因為皮薄見到血管而有黑眼圈定係血液循環唔好??

我有些eye gel同眼部營養水可以去黑眼圈, 不過如果你是皮薄而見到血管就其實做什麼都效果不大
所有的情感的根:cheeze: 還是愛

男爵府

我吾單止有黑眼圈, 仲眼腫, 有咩辦法去除?

洋房

我有隻德國藍甘菊精華可以eye gel或eyemask兩用嫁, 加埋按摩可以去黑眼圈同眼腫$100/20ml

男爵府

choiyee423

請問德國藍甘菊精華可以eye gel係邊度買架?

洋房

我舖頭幫客做用開的, 因為有客想買, 所以開始賣出去比客回家自用

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

Could you tell us the brand name of it???
Tks!
I have some interest in it.

洋房

係我舖頭自己用澳洲用料做的, 全天然成份
以前只係用來幫客做facial用, 唔賣出去, 但有客問開而家先賣囉~你地每次訂我先每次新鮮做囉

男爵府

我個黑眼圈都好勁架, 我都想買啊, 請問有無得買, 同埋幾錢呢?? :lol:

別墅

choiyee423

我都有興趣,係咪去你舖頭先買到呀.

伯爵府

我見sasa有得賣的skin doctors可以去黑眼圈($12x)

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

vivienmak
你試過自己介紹的product 未呀
work 唔work呀

伯爵府

我買咗但未試, 因為我太花心了 :lol:
sales話連續用8星期便見效, 但只可搽眼肚, 會有d乾, 所以未試啊

洋房

而家我個隻係去黑眼圈、眼腫同眼乾紋~補濕都好好~
成份係 人參、玫瑰、甘菊、金鏤梅同蘆薈~全天然成份
都係$100/20ml

大宅

choiyee423:

"而家我個隻係去黑眼圈、眼腫同眼乾紋~補濕都好好~
成份係 人參、玫瑰、甘菊、金鏤梅同蘆薈~全天然成份
都係$100/20ml"

可否post出來告知詳情或pm給我? 謝!

洋房

i want to know too, my dark circle is very serious, help me pls!!
Pls PM me

大宅

你去雪花秀試下啦,幾好架~
지훈아,오빠,나는 영원히 너를 보호한다!fighting! http://myhome.hanafos.com/~libra69/2004_kbs_music_awards.wmv

男爵府

請問係唔係淨得一隻 eye cream?
大約幾錢?

野蠻仔仔 寫道:
你去雪花秀試下啦,幾好架~

伯爵府

about $7XX-$8XX

首頁

尾頁

跳至