跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有事請教

我發現囝囝想出牙仔,搞到佢冇野胃口,仲好鬼煩燥,請問有D咩方法可以令到佢舒服D架。

等待驗證會員

Re: 有事請教

細P

我仔都牙癢癢, 成日咬手指, 我前2日終於買左舊牙膠比佢, 尋日第一次比佢用, 佢好鍾意舊野, 好開心咁攞住咬

男爵府

牙膠 and massage

複式洋房

我都有買牙膠俾佢,但係唔知係咪個牙膠個形唔係好識合佢,咬咬下唔就手就跌左,佢就懶到要成日幫佢"渣"住,如果俾個奶咀佢佢就可以自已"渣"住,請問咩形狀牙膠好D呀,又可以係邊到買呢?

男爵府

Ho Fa and department stores have various types. I bought both Hard plastic and Soft (water inside, and need to keep inside fridge to make it cool) plastic, large and small, for Alicia to try.

You could try to attach the "holder chain" to the plastic such that it will not fall onto the floor, and BB can eat it again after picking up.

等待驗證會員

細P

我買個款中間空心, combi牌子可以用熱水消毒! 我見其他牌子都話唔用得熱水只可以放雪櫃!

複式洋房

唔該晒兩位,等我今晚收工去荷花睇下先。
唔知個兩隻牙仔要等幾耐先出到呢

男爵府

好媽媽勳章

細P ,
我亞囝都係出牙仔, 我就比牙膠佢咬, 不過我有兩個, 都是中間通心的, 但亞囝比較鍾意花花型果個, 佢個口容易咬d, 而其餘圓形果個佢就唔鍾意咬, 可能太大!!

複式洋房

thank you~~thank you~~

首頁

尾頁

跳至