自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國會長

王國會長

我想問黃金同咖啡灣係咪全部劃哂係有飛至入得呀?

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

我就唔會去
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

加多利灣好似唔使, 就快封路, 要去快D啦

大宅

其他的觀賞區(即蝴蝶灣、黃金海岸海豚廣場、舊咖啡灣、加多利灣及青山灣等)不需要預先領取入場券,但市民應遵守警方和大會工作人員發出的人流管理指示。

男爵府

最驚人多

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我會去呀
就出發啦
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

男爵府

我係碼頭區住,可以係屋企睇。
而家海旁無人,好多警察準備緊。

珍珠宮

好媽媽勳章

大6里添

今日點解為何屯門有放煙花

男爵府

我都係唔會去,怕多人
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

公爵府

其實唔係只係放煙火咩???點解咁多人都話放煙花既?
我都係住碼頭....我都見好多警察係度準備~

大宅

我係住黃金附近, 我見樓下人生人海, 好彩我屋企都睇到, 仲開埋冷氣

大宅

唔睇好過睇,300萬既煙花原來係咁,我屋企樓下差人多過居民,真係浪費警力....

王國會長

王國會長

果d所謂既煙火,仲細'魏'過廸廸尼果d.....

大宅

好媽媽勳章

又熱又多人,真係請都唔去
快樂可人兒
:-DResults:

伯爵府

畀面勳章

原帖由 ir9974 於 09-9-19 22:51 發表
又熱又多人,真係請都唔去

agree!!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

無去睇, 淨係見到好多煙

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

超失望,搞咁多野,唔派飛好過,以為沙灘必屬靚景,我估係屯門碼頭或蝴蝶灣一帶睇好過,搭輕鐵到三聖村要行到新咖啡灣,天氣又熱,入到沙灘人又多,仲將你圍住一圈,分晒B1~B幾,太遠根本就離遠睇煙花細到死,無驚喜,毫無氣氛,係屋企暵冷氣睇煙花和睇埋古靈偵探B大結局好過,走又要行返去三聖村搭車,超揾笨!:;pppp:
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

別墅

又熱又多人打死都唔去!

等待驗證會員

我地係碼頭睇都ok,無想像中咁靚,不過走時就慘喇,由慧豐園行路到蝴蝶輕鐵站先有輕鐵,但超多人排隊搭輕,等得離都已行到返屋企,今日真係行咗好多路,由慧豐園行到去龍門居.而家隻腳仲有d痛

珍珠宮

我與囡囡返教會度和弟兄姊妹一齊睇。

(教會在中央廣場)
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至