跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽咪分享吓本區邊道買蘭花?平,靚,正 !

如題 !! ?-( ?-( ?-(
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

Re: 有冇媽咪分享吓本區邊道買蘭花?平,靚,正 !

I also want to buy 蘭花. I think I will go to Mong Kok "Fa Hui" to buy.

子爵府

醒目開學勳章

你地知唔知道將軍澳區有無花市行架呢 ?-(

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

寶康公園冇咩?

pycy 寫道:
你地知唔知道將軍澳區有無花市行架呢 ?-(

大宅

係 ? 上年是否在寶康公園 ? 好似唔係 ? 但我都忘記了 ! ?-( ?-(

我見厚德街市內的花店,有蘭花買 ! 約$128/一株 !
係唔係好貴呀 ? ?-(
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

子爵府

醒目開學勳章

有呀 原來係寶康公園 唔該晒

首頁

尾頁

跳至