興趣嗜好

跳至
[電腦] PS2一問??

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

PS2一問??

請問邊度買最平呢??同埋係唔係好多GAME既呢??
D GAMES貴唔貴呢??
最重要係部機買得過嗎??
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

Re: PS2一問??

請問邊度買最平呢?? 黃金

同埋係唔係好多GAME既呢?? sure

D GAMES貴唔貴呢?? 300-400

最重要係部機買得過嗎?? 鍾意玩就梗係買得過

侯爵府

畀面勳章

dom兄都好中肯........唔..........!!

大宅

janet 寫道:
請問邊度買最平呢??同埋係唔係好多GAME既呢??
D GAMES貴唔貴呢??
最重要係部機買得過嗎??

好景,我3年前響果度買左部ps2,玩到依家都無問題!果時連games改埋機都係大約$2100!

如果近你屋企就好運商場啦!同好景差唔係好多!15-20蚊一隻!抵到暈! :mrgreen:

男爵府

katrina959

15-20蚊一隻超平喎
係咪dvd彩碟? 間野成日都開架? 等我下次去開個頭去睇下先 :mrgreen:

大宅

嘿嘿,
係dvd架,好景成日開,沙田就一時時~ :mrgreen:

男爵府

釘橋你, 我住屯門區, 呢頭d老x店好似俾人掃哂咁, 都唔知附近邊度有得賣!

大宅

嘿嘿,
好多時賣遊戲機既舖都會有得賣,問下就有架喇~

男爵府

都有人話過比我聽, 行埋去問佢有冇平game..., 不過我未試過, 早排試過上網買!

原來妳同我一樣係night ghost :mrgreen:

大宅

嘿嘿,
佢地一定有架,上次winning8出左一個禮拜就有魯番~

係呀,我隻佬收好晏,所以我專登唔訓等埋佢~

侯爵府

畀面勳章

hi katrina959,

好sweet喎~

您隻佬一定一定好錫您...... :mrgreen:

>>好景成日開
呢個有保留!海關做野實掃呢個先,跟手就係信和....
Be careful~

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁係唔係多數都會改埋機架??改左機有咩用呀??
2100包d咩呢??
生死有命,富貴由天

大宅

咁係唔係多數都會改埋機架?? 係黃金, 好景(不過好多人都話好景門口個兩間o係黑店) 佢一般都問你改唔改.. 改就會貴少少..
唔改的話其實買行貨都好, 有原廠保養ma!

改左機有咩用呀?? 可玩埋美版game (MSG3 我就玩美版, 起碼唔駛估日文. 價又平o的. 有o的game又只出美版, 冇理由買多部美版ps2,咁支持sony呀!?)
同可以玩"非原裝"碟law!

2100包d咩呢?? not sure
但開始一定要有齊
1. 主機 跟av線,power線(水機要跟火牛)
2. 手制 (兩個)一定要原裝!
3. memory card 一張
4. 當然係你喜歡玩既game啦.

伯爵府

咁即係去黃金買有保証啦~~我怕一陣買左水貨,佢又話我知係行貨,咁就死喇~~
生死有命,富貴由天

侯爵府

畀面勳章

黃金GT都OK既->信譽良好!

您有咩唔明唔清楚就問個店員囉(問到佢啞口無言都得架),佢都好有禮貌地一一解答既!放心.....

伯爵府

真係唔該晒你地呀~~等我呢幾日得閒就去買先得~~
生死有命,富貴由天

侯爵府

畀面勳章

好啊!買左返黎再

大宅

ChunChun_Daddy,
其實我係等佢買宵夜咋 :mrgreen:

多謝提點! :mrgreen: :mrgreen: 不過我通常會響第一間賣機既舖買games,貪佢有得試~!

侯爵府

畀面勳章

係!?但聽好多人講頭個兩間都係黑店喎..... ?-( ?-(
係入面篤篤尾尾個間就好似好d.....who knows??

大宅

ChunChun_Daddy,
黑店?? 唔係嘛??可能我幫襯左好多年,所以無整鬼我呱~我唔敢行咁入架....我覺得d人好恐怖 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
手機攝影 ... 2 3 4 5 6 .. 7