意見反饋
義工

產前產後 今日: 24|主題: 240884

東區醫院?用咩奶樽/咀?

男爵府

國民生產總值:8728

醒目開學勳章

東區醫院?用咩奶樽/咀?

如題~

水晶宮

國民生產總值:66961

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 東區醫院?用咩奶樽/咀?

angelcheung :
仲記得我嘛?預產期就到喎,開始緊張未呀?總之一切要小心呀!而家天氣凍,著多件衫,唔好凍親呀!

我生個女果時,醫院就食緊「心美力」,不過我就係餵人奶既。我見人地個樽同奶咀都係佢地provide既,個奶樽就好似gerber BB food果d形狀(當然大少少啦!),大概有5安奶左右。而個奶咀就係一個圓形果隻,唔係piegon有一塊扁扁地咁既!

男爵府

國民生產總值:7229

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我十一月生女果陣;東區食緊雪印嘅水奶(即係ready to eat嘅奶);咀就用nuk嘅!

男爵府

國民生產總值:8728

醒目開學勳章

haileymama ,

我咁係記得你,好多時,我有咩問題,都係你幫我~
已經開始緊張喇,唔知阿b幾時出世~
而家成日都唔咁去咁遠,怕無啦啦,作動~

大宅

國民生產總值:2758

我預產期15/5, 都打算o係東區生, 你生完有時間的話可否上來share下東區好唔好. thanks.

侯爵府

國民生產總值:23431

畀面勳章

東區3月係食"愛他美",美素住兒個姑娘同我講架~~

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.