美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

La Mer

全新LA MER The lifting face serum (30ml) + the lifting internsifier (9ml), 原價$2500, 現售$2000, 有興趣pm我啦!

複式洋房

Re: La Mer

up

男爵府

點解你買左又唔要?唔好用? ?-(

民房

點解你買左又唔要?唔好用?

唔係喎,幾好用ga, 我係cosmospolitan 有張card, 拿左sample, 用左2days 白左呀!

男爵府

prettymami 寫道:
[quote]點解你買左又唔要?唔好用?

唔係喎,幾好用ga, 我係cosmospolitan 有張card, 拿左sample, 用左2days 白左呀![/quote]

我都有取sample,但未用呀!乜真係好好用呀?但係如果買都幾貴!話呢隻野去紋好勁,唔知係咪呢?

男爵府

我都

複式洋房

事源係聖誕節果排我十分瘋狂地購物, 買了很多衫, 化妝品, 護膚品 :-( 用了很多錢 :cry:
la mer係我個fd highly recommend的, 她好喜歡la mer的products, 在她催逼下買了, 大那那$2500喎, 我一直唔捨得用, 亦唔敢拎出來用怕比老公見到 所以未諗住賣出去law!
兩支野都未開過ga, 100%new

男爵府

咁點解要賣呀?唔自己試下?

男爵府

既然都買左就用啦, 我都o係cosmo度拿張coupon去囉個sample, 佢果套sample就係有齊你講果兩支, 我想問下concentrate果枝同有泵果支其實點用? 因為我都係答人幫我囉番黎, 實際點用其實都係段估。

我段估用時就用concentrate果支先, 跟住就用有泵果支, 搽完係幾收緊的, 跟住先用SKII advance sign treatment, 跟住就用haba魚油, 塊面係收緊左同滑左。

請可否話我聽這兩支查實點用? 我有冇用錯?
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

複式洋房

大個支保濕, 細個支去紋, 先大後細

我買了好多護膚品, 有排用, 而且我驚老公見我用la mer話我亂洗$, 雖然d男人唔係好識d牌子, 但佢都識分邊隻平邊隻貴ga :-(

男爵府

Mummy 寫道:
既然都買左就用啦, 我都o係cosmo度拿張coupon去囉個sample, 佢果套sample就係有齊你講果兩支, 我想問下concentrate果枝同有泵果支其實點用? 因為我都係答人幫我囉番黎, 實際點用其實都係段估。

我段估用時就用concentrate果支先, 跟住就用有泵果支, 搽完係幾收緊的, 跟住先用SKII advance sign treatment, 跟住就用haba魚油, 塊面係收緊左同滑左。

請可否話我聽這兩支查實點用? 我有冇用錯?

你換o個時佢無教你點用咩?有泵o個支可以搽晒眼面頸,跟住細o個支就邊度有紋就搽邊度(主要係去紋)跟住就要搽返cream就得

男爵府

prettyvv 寫道:
大個支保濕, 細個支去紋, 先大後細

我買了好多護膚品, 有排用, 而且我驚老公見我用la mer話我亂洗$, 雖然d男人唔係好識d牌子, 但佢都識分邊隻平邊隻貴ga :-(

你放心啦,男人點會知道邊o的係貴野呀!呢個brand又無o係tv賣廣告,就萛佢知係貴都唔會知係咁貴既

伯爵府

"淨係得LC有counter, 平極有限啦!"我老公講的=.=
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

我就係答人去囉, 唔係我自己去囉, 所以唔係好知。 我調轉左搽完細先搽大忝!!! 唔該曬你地既糾正!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE
該用戶已被刪除

男爵府

M&L 寫道:

Which Cosmo, Dec/Jan/Feb issue?? Shall I buy the Cosmo now to get the coupon for trying the sample?

2月那本,但我諗就萛你買到都會換晒啦

複式洋房

我用緊既LA MER皇牌CREAM唔知做乜突然出晒水(黃黃地,有D似油),有冇人試過,究竟有乜問題?我在DFS買,用左三個月,應該唔係水貨。

大宅

DBS 的中文名稱是什麼 & 幾多價呀?

首頁

尾頁

跳至