嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

中環或銅鑼灣有無好兒科醫生介紹

囡囡自從3個月起隻腳仔都有一忽皮膚勁"鞋",有時仲會紅紅地,只係同佢擦 lotion,不過擦極都無好轉,不過就唔痕唔痛,所以都無乜理佢,請問有無醫生介紹?

洋房

Re: 中環或銅鑼灣有無好兒科醫生介紹

Hi jenniferkwok,

我個囝既兒科醫生叫 李美德, 診所係CWB, 電話:2895 3637.

個醫生好好人, 好細心架!

大宅

Dr. Chau Wing
822 Leighton Centre
Causeway Bay
Tel: 28908821
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

子爵府

thank you all.

大宅

I visit Dr Chau too.

子爵府

醒目開學勳章

曾榮超醫生,好細心,解釋詳細
causeway bay 恩平中心
tel:2577-1802

子爵府

多謝各位,如果d醫生開嘅話就初四去睇。其實我都唔知應該睇兒科定皮膚科,或者睇咗兒科醫生講乜先再算!

別墅

my sons visit Dr Bobby Chan at East Point Ctr, causeway bay. He's ok and the booking arrangement is good. Never need to wait for long time and there's not so many patients inside the clinic every time ( even though he has a lot of patient )

男爵府

Dr Bobby Chan 好好架, 我囝囝由出世睇到依家, 我住九龍都過海去睇佢,
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

別墅

Dr Bobby Chan Cho Him will open on 12/2 ( chor 4 )

大宅

我之前都係visit曾榮超,但係我覺得佢幾商業化,所以後來我就轉

子爵府

多謝各位媽咪!!

首頁

尾頁

跳至