嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hello baby 尿片 comments

妳地有無人幫bb 用 hello baby 尿片 ka ...
好唔好用..有咩 comments ???
唔該晒
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

禁止訪問

Re: hello baby 尿片 comments

大宅

一般

男爵府

育兒性格勳章

我阿b用過一包nb,幾硬架,而且好膠。
都有漏既情況,不過唔駛$$,如果要買既,好多選擇好過佢。 :lol:

男爵府

hello baby 好膠,我都覺呀 ....但係用過1條姐
how about Drypers??

all,

大家有無好提意呀 ???因為我要買尿片.
現在用緊 huggies..但係無尿濕指示... ?-(

我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

大宅

Hello baby質地麻麻, 尿完好重, 不過甘既價錢, 尚可接受, 好過紅色pampers, 完全唔得, 又貴。
我試過用pet pet, 都ok ar!!
明日之<猩> - 卓彥

男爵府

曳人,

有無 pet pet 0既 info ...有無得訂 ka ???

huggies 尿完都好重..唔知係咪 bb 0的 volume 勁呢 ??

大宅

LiBoBo 寫道:
曳人,

有無 pet pet 0既 info ...有無得訂 ka ???

huggies 尿完都好重..唔知係咪 bb 0的 volume 勁呢 ??

pet pet 係萬寧有得賣, 大約1蚊塊, 有尿濕指示, 尿完都幾重, 不過都係個句, 甘既價錢尚可接受
明日之<猩> - 卓彥

別墅

I also have a free pack of NB and may be just for trial use during daytime lar.
http://www.babyhome.com.tw/bb/86256 2/26 - 2.8kg, 3/9 - 2.78kg, 3/12 - 2.91kg, 4/1 - 4.13kg, 4/29 - 5.23kg, 6/4 - 6.13kg, 7/9 - 6.6kg, 9/10 - 7.51kg

大宅

我覺得好膠呀!
我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

首頁

尾頁

跳至