意見反饋
義工

育兒好物 今日: 2|主題: 92817

跳至
first choice 尿片

別墅

國民生產總值:859

first choice 尿片

請問有冇媽咪用過first choice nb 尿片呢 ? 因為加拿大好似都頗多人用, 又好似幾抵 !

別墅

國民生產總值:609

Re: first choice 尿片

係咪=wellcoxx?

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

我個女用m size,都ok

大宅

國民生產總值:1837

yauyee ,
惠康有2隻架,特惠牌同 first choice !

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

大宅

國民生產總值:1060

我都有幫BB用M碼, 都OK架, 價錢又平, 係有位BK媽咪介紹的.

大宅

國民生產總值:1759

我都覺得日頭幾好

洋房

國民生產總值:182

西田,新城市,新世紀派嘅片係特惠牌 ,可以try吓先:mrgreen:

洋房

國民生產總值:438

我都係聽呢道有媽媽講幾好買左一包m size,我買時老公研究過係make in taiwan,我老公估可能係huggies間廠做的 (斷估),bb剛用緊,真係有d似huggies, 覺得唔錯,今晚再研究下。
我係安嬰兒BB

子爵府

國民生產總值:10643

醒目開學勳章

咁有無人用過first choice既大碼片 好唔好呢?

複式洋房

國民生產總值:160

我用緊m碼,好用,可以過夜.

複式洋房

國民生產總值:325

請問 first choice 在那裡可買, 以前在 wellcome 見過, 但今日找了 2 間都沒有, tks.
daisy

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都見過d細間惠康係無得買,而大的通常都有貨(唔知點解) ?-(
你試下去大間惠康睇下

複式洋房

國民生產總值:325

janetngan2,
唔該晒. 我去屯門市廣場個間睇下先, tks.
daisy

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Daisy 寫道:
janetngan2,
唔該晒. 我去屯門市廣場個間睇下先, tks.
daisy

唔駛客氣

複式洋房

國民生產總值:341

請問一包m size幾錢度ga?
浦浦既小寶貝,子靈女女,於8月22日QE出世∼ :-D

男爵府

國民生產總值:9315

請問用開pampers中碼, 買番呢隻中碼可以嗎?

[/url]

別墅

國民生產總值:606

o甘係咪應該first choice o既nb 都ok 呢? 我係準媽媽, 頭痛緊買邊隻尿片好....

同埋我想問first choice o既尿片係咪有晒d基本野架啦? 例如尿濕顯示, 魔術貼... 等等... 唔好意思, 我真係無乜經驗, 要向大家請教.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

ple614 寫道:
請問一包m size幾錢度ga?

特價$39.9(36塊)''如無己錯

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

angelhair 寫道:
o甘係咪應該first choice o既nb 都ok 呢? 我係準媽媽, 頭痛緊買邊隻尿片好....

同埋我想問first choice o既尿片係咪有晒d基本野架啦? 例如尿濕顯示, 魔術貼... 等等... 唔好意思, 我真係無乜經驗, 要向大家請教.

我個bb只係用個中碼都ok,至於你話nb用我覺得不防買來試下(包裝上有寫尿濕顯示, 魔術貼,... 等等)至於你話頭痛緊買邊隻尿片好,我自己之前就買huggies,fitti,shu-shu樂 各一包
代bb出世後先再買

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

sung米米 寫道:
請問用開pampers中碼, 買番呢隻中碼可以嗎?

我個女用''健力士''中碼,first choice都係用番中碼 :mrgreen:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.