意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 0|主題: 77658

食雪印D便便係咩色?

民房

國民生產總值:10

食雪印D便便係咩色?

點解阿b個半月,d便便係墨綠色,稀稀的,日日都有,但他胃口好好.之前一半人奶一半雪印時就係黃色!

大宅

國民生產總值:2167

Re: 食雪印D便便係咩色?

我個女都係食雪印, 初頭都係一半人奶一半奶粉, 果時d便便係黃黃地綠綠地, 有渣既, 稀稀地, 一日都會有幾次, 健康院姑娘話初生b係咁架, 因為佢地d腸胃功能未成熟, 而家我個女d便便係每日一次, 墨綠色有渣, 巳經無初時咁稀喇, 姑娘話便便有渣先至好個喎

民房

國民生產總值:10

thanks.請問你囡囡現在幾多歲?綠色便便會維持幾耐呢?

複式洋房

國民生產總值:260

Dear ALL ,

我仔仔由從世到宜家3個月都係食雪印 , 細個大既一個月多d時係墨綠色 (胎便). 現在就黃+綠色. 好正無問題喎...

我個宏宏豬出生於2004年

大宅

國民生產總值:2167

evelyinip
我個女而家3個半月, 而家都綠色係咁, 佢d便便渣係黃色個喎, 我問過姑娘, 佢地(唔止一個)都話係正常既, 我唔知會維持幾耐, 不過我遲d要去健康院, 到時再問下姑娘先

男爵府

國民生產總值:6292

我囡囡都係人奶 + 雪印..( 1 日1 餐人奶)
0的 ng ng 係黃色的..有時有粒粒.好似0的種子咁, 有時就稀小小...

未試過綠色 wor .
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

洋房

國民生產總值:95

唔駛擔心,我7囝d便便之前都係綠色架,成4個月都係架.依家bb8個多月啦,都係食正印好好呀,無問題呀!放心啦!
我叫諾恒,2004年5月19日於QE出世,早咗一個月,重3.18KG. :-D

複式洋房

國民生產總值:357

我bb都係食雪印初初一半人奶一半奶粉時便便都係黃色,現在2個月這幾天轉o左一日一餐人奶,d便便都係轉o左綠色.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.