在職全職

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

Re: 有無銅鑼灣區返工既媽媽呀?

有冇得外賣

子爵府

波斯富街近時代廣場個邊電車路有間'千禧粉麵'個度d麵碗碗$10,我最鍾意食菜肉雲吞,好好味架!!鋪頭好細不過有得外賣架~tel:25041588

子爵府

就黎轉季啦~你地會同bb去邊度買衫轉季呀!!
有無又平又正既好介紹呀~

複式洋房

有得外賣... Tel:2915 0668

複式洋房

不過我覺得 金西蘭 外賣 唔好吃了... D 粉浸漲左...

大宅

Hi Hi

我都係係絧鑼灣返工,我無帶飯嫁!

我囝囝7歲!

大宅

多左媽咪 wor, 得閑可以傾下計.

唔該cherry_k 同minimama 嘅搵食資料.

cherry_k,

我知道有 Hipo 春夏季開倉, 資料如下 :

九龍灣宏照道11號寶隆中心地下一樓
日期 : 3月10-24日
時間 : Mon - Fri 12:00 - 7:30
Sat 11:00 - 5:30
Sun & Public Holiday 休息

唔知你記唔記得曾經教過我整年齡條 banner 呢? 我已經登記左,亦收到佢地 send 比我嘅 email , 但我都係唔識點 post 上去. 可唔可以再教下我? [quote]

子爵府

Emily_bb :

唔好意思,我上次講錯左~sorry
你選好左你要既banner同baby day marker之後,按creata ticker, 甘就會出現左幾個好似網址,你將第二行'PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode'下既內容copy落黎,跟住係babykingdom你既帳號內選編輯個人資料,選'IMG'將你之前copy左既內容放上(放頭個一次就OK),之後按儲存變更

子爵府

Emily_bb:

你個張大頭照好Q呀!!

大宅

cherry_k

多謝! 係有個熱心媽咪幫我整架.:mrgreen:

cherry_k 寫道:
Emily_bb:

你個張大頭照好Q呀!!

子爵府

係呢?唔知你地有無去過糖街個間'Baby outlet',唔知多唔多野買呢,d野平唔平呢?同埋又值唔值得一去呢?

複式洋房

糖街個間'Baby outlet'----我去過, ok啦..D 野...又冇話值唔值得一去的...反正你返開causeway bay..lunch時行去望望lo... 唔算係太多野...有D 玩具.衫 & BB用品賣...3-9 months的BB 野多D...

子爵府

今日lunch行過sogo個邊見到有個廣告牌,係世貿10樓有個嬰兒&兒童服裝展(好似係甘上下)

大宅

cherry_k

I will go to CWB today, will go to see see if I have time :mrgreen:

cherry_k 寫道:
今日lunch行過sogo個邊見到有個廣告牌,係世貿10樓有個嬰兒&兒童服裝展(好似係甘上下)

子爵府

我今日lunch上左去,都算幾多野賣喎~
有HIPO,DISNEY.....
HIPO仲4折呀~

別墅

hello 銅鑼灣區返工既媽媽

I work in AIA plaza, opposite to Lee Garden, chat if you have time.

Now leave office lu!

tinama

大宅

Hi all mom here,

well, I'm not a mom now, but plan to have bb this yr ar, and I work in CWB too ar....

別墅

我都plan緊有第二個bb喎, 會唔會遲啲同年同月生(仔)呢?
tinama

子爵府

lulalahk & tinama:

hello~~

別墅

cherry_k

hello, your bb is only 4 months, you must be very tired.

tinama

首頁
12345...9

尾頁

跳至