嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

葵芳港城藥房<-----小心D

葵芳港城藥房<-----小心D

[size=large]不是P & G 指定商戶
所以在此舖買野要小心D , 因為我也曾聽過街方說賣假貨/過期&水貨

[size=medium]而且態度很差
我仔仔返學啦!!!!!

男爵府

Re: 葵芳港城藥房<-----小心D

葵芳近邊度呀???
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

大宅

盛芳街
我仔仔返學啦!!!!!

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

maymay1037 寫道:
其實德仁都係架 :-P

[size=large]德仁是P & G 指定商戶
我仔仔返學啦!!!!!

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

GOTO_1232003 寫道:
[quote]
maymay1037 寫道:
其實德仁都係架 :-P

[size=large]德仁是P & G 指定商戶[/quote]
係呀!!! 所以我寧願行遠小小都去德仁買ka!!!

大宅

有d貨港城平過德仁

男爵府

德仁有時會無貨, 咁d人咪會行去港城買囉.

大宅

如果有証據佢賣假貨可以告佢,唔好害人

首頁

尾頁

跳至