跳至

首頁

尾頁

子爵府

我返黎LA HE HE

HELLO,各位靚媽咪,I’M BACK,係1月22日生左個BOY,7.8IBS,痛左1陣,1PM入院,4PM生,無力AH要吸,好辛苦,法國醫院住左2DAYS,LEE 4日發燒.報告完畢 !!!!
8番你地D野先,幾時收爐呀????新年有無節目,我無得JOIN LAW

版主

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 我返黎LA HE HE

Kacary,
你多 d 入黎我地屯門 mami 會就 8 到我地 d 嘢la!!!

子爵府

我曾,我曾,don't forget 我係full time 媽咪

民房

Welcome u back!恭喜你,生左個肥肥白白ge Baby!
恭喜! :mrgreen: :-P

琥珀宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hi kacary,
我係 bell bell 呀, 好似未都妳傾個計, 是嗎 因為我呢期有少少老人癡呆, 成日唔記得 d 野 ?-( ?-(
but anyway 恭喜 恭喜

版主

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

keroppipooh 寫道:
hi kacary,
我係 bell bell 呀, 好似未都妳傾個計, 是嗎 因為我呢期有少少老人癡呆, 成日唔記得 d 野 ?-( ?-(
but anyway 恭喜 恭喜

Bell bell,
唔好講笑la!!! 老人癡呆!!! 嗰個好似係我bor!!!

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

kacary,

恭喜~ 恭喜~
仔仔定你fever ar

子爵府

係我呀!!!!明天睇中醫,do 退燒啦,又想進補,有無心得.
thank you 各位靚媽媽.

版主

Kacary,
你仲咩係都唔過黎jack??? :cry: :cry: :cry:

子爵府

過左黎la?????

子爵府

JasmineBaby

算數la!!癡癡呆呆坐埋一枱 he he ^∼

子爵府

bell bell
幾時talk do duck,i’m free

子爵府

Barbie2005
thank you!thank you!

珍珠宮

kacary,

恭喜哂! 你係咪收奶所以發燒? 而家好d未?

bb好重bor~~~ 辛苦你lu:mrgreen:

你去屯門媽咪會個個topic到傾

坐月小心d呀, 有冇人同你坐月?

annie

子爵府

thank you,唔係呀!!!!!冬親,好d la,睇中醫law,好多人呀^_^ 1個工人,1個倍月,1個媽咪.

珍珠宮

kacary 寫道:
thank you,唔係呀!!!!!冬親,好d la,睇中醫law,好多人呀^_^ 1個工人,1個倍月,1個媽咪.

aiya......你要小心d la. 你都好幸福jel

子爵府

太多人,bb 時時有人抱,我唔想,佢地話bb哭,有日倍月day off,我無抱bb 都得

首頁

尾頁

跳至