意見反饋
義工
跳至
[2005年] 申請fitti BB會**送尿片優惠已取消**

男爵府

國民生產總值:5763

申請fitti BB會**送尿片優惠已取消**

~fitti BB會~
千其唔好網上申請...(網上申請只有買4送1表格+$10 coupon)
...郵寄申請...(有買4送1表格+初生36片或細碼30片 換領劵-1張)
郵寄申請著數好多架!!!再有著數情報,我會再post上黎!!!
祝各位媽咪 & BB..."健健康康 :-P 快快樂樂"

大宅

國民生產總值:3374

Re: 申請fitti BB會送初生36片或細碼30片 換領劵

Krystal,
請問邊道可以拎到申論表格呀?thx!!

大宅

國民生產總值:2614

Re: 申請fitti BB會送初生36片或細碼30片 換領劵

Krystal ,

我係網上申請左tim :-(

男爵府

申請fitti BB會**送尿片優惠已取消**

入會form可以o向"媽媽寶寶","孕媽媽"內揾到,或者請留e-mail address,我可sent比你.
如各位媽咪有需要可在此留e-mail/pm我都ok.

複式洋房

國民生產總值:339

Hi Krystal,

Please sent the form to my email:

[email protected]

Many Thanks.[quote]

大宅

Krystal,

我睇孕媽媽都搵唔到張form 呀~

唔該你e-mail比我啦!!~

my e-mail address: [email protected]

thx!!

伯爵府

國民生產總值:15053

Re: 申請fitti BB會送初生36片或細碼30片 換領

Krystal,

我又想要呀﹗

Thank you!!

複式洋房

國民生產總值:374

Hi Krystal

我都想要張表格呀, 請 e-mail 給我. Tks!

男爵府

hi all mami,

pls check your e-mail.
And同大家講聲"新年快樂,身體健康"
生個肥肥白白o既BB.

大宅

收到啦!thx!!

Krystal 寫道:
hi all mami,

And同大家講聲"新年快樂,身體健康"
生個肥肥白白o既BB.

別墅

國民生產總值:653

Krystal,

Would you please send the Fitti form to my email:

Many Thanks.

Jannet

男爵府

Jannet,

別墅

國民生產總值:653

Krystal,

Thank you very much.

Jannet

複式洋房

國民生產總值:328

Dear Krystal,

Please send to my email: [email protected]

Thanks very much ah!
[url=][/url]

大宅

國民生產總值:1964

Re: 申請fitti BB會送初生36片或細碼30片 換領

DEAR KRYSTAL,

CAN U SEND ME THE FORM : [email protected]

thanks

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:3109

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Hi Krystal,

我又想要呀﹗可否SEND 比我啊﹗

email: [email protected]

Thank you

大宅

國民生產總值:4491

Dear Krystal:

Please email me too, thanks a lot!!

洋房

國民生產總值:57

我仲琴日啱啱網上申請咗添...請問可否e-mail埋比我? Thanks!

別墅

國民生產總值:897

Please send to my email

thanks a lots :lol:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.