懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原本揀順產,依家話可能要開刀,點算ar!!!我第一胎順產咖,開刀有咩要做.... pls help...I'm so worry....,

複式洋房

pls help......

大宅

我都係30週 尋日去健康院比姑娘摸肚 佢話雖然依家個頭係下面 但係佢隨時都會再轉 佢又話起碼足左32週先會真係調頭 你唔洗咁擔心喎

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔洗擔心,我30週BB都未調頭,頭先32週去健康院,BB已經調咗頭啦!不過姑娘都話BB會轉來賺去,有機會上返來~:lol :lol

2009年11月15日8點半穿水入醫院,11月16日凌晨2點半在QE生咗 囡囡。 囡囡有3.21kg~

複式洋房

上次31週去健康院, 姑娘話阿b己經轉咗頭, 不過佢話個b重細, 所以有機會轉返上去, 要等下次33週返去果時先會知道係咪真係轉定咗, 所以你唔使咁担心

大宅

哈哈哈哈~講開bb轉頭..我阿嫂好慘~

佢到35週時照超聲波,bb都未轉,咁醫生就話睇多一個星期啦,如果36週都唔轉,可能都唔會轉架喇,因為冇位比佢轉,咁再照時都未轉,咁就約38week開刀啦~~

但因為醫院好full,而bb又夠磅,所以,改佐37week幾開......點知..

當醫生一開肚...竟然發現bb轉佐頭....醫生話bb應該是開刀前一兩天轉的...

所以...我阿嫂無辜咁捱佐一刀.....

所以...整定架~

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 zephyr 於 09-9-22 18:02 發表
哈哈哈哈~講開bb轉頭..我阿嫂好慘~

佢到35週時照超聲波,bb都未轉,咁醫生就話睇多一個星期啦,如果36週都唔轉,可能都唔會轉架喇,因為冇位比佢轉,咁再照時都未轉,咁就約38week開刀啦~~

但因為醫院好full,而bb又夠磅,所以,改佐37 ...

haha!!!!我諗你阿嫂都真係好無奈~

首頁

尾頁

跳至