在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BB來影靚相啦!

生左BB之後,最大既興趣係BB到...BB大D..就帶佢去STUDIO影靚仔相LOR...

最近幫BB影左同新相....介紹下比大家...

####
要QUOTE MY MEMBERSHIP#:796
UNIT705,102AUSTIN ROAD
(JORDAN--好近MTR)
$380一同,QUOTE MY MEMBERSHIP#:796
包三個造型
30-36張 4R
10張 2R
2張 5R
全部底片給回
如造水晶相簿+$120 (揀15張4R相)
(勝在平,唔可以影家庭相...女攝影,我BB都玩得好開心,D衫都幾CLEAN)

佢唔洗hard sell,係因為會員制...member介紹,member自己有point...第時可以免費影一同...所以幫幫忙,QUOTE下我個REF #...796(記坐796)...哈哈,係唔係好HARD SELL LEI...:mrgreen: :mrgreen:

不過,我就覺得最緊要係大家覺得影得好先得....睇下澤澤d相o唔okay話我知...話我知邊輯好D...THANK YOU...

:-D

大宅

Re: BB來影靚相啦!

Baby House ?
人人常歡笑 不要眼淚掉

男爵府

1.BABY HOUSE;AND
2.MAGIC STUDIO

hlbaby2004 寫道:
Baby House ?

大宅

我也在那兩個地方拍過
效果如何?
看看相簿就知道了

男爵府

summer123,
我喜歡黑白相果d...
BB幾大? 你係唔係成日周圍帶佢去...

大宅

1.5 years old

yes

we just came back from Taiwan.
He has been abroad for 6 times in 18 months

what about you and your baby?

男爵府

My baby is nearly 11 months old but never go abroad. My husband said he is just too small...

男爵府

我無著數架...不過見我之前係到提過影相...
最近影多輯...好似有多d後感...

baby cute:2720-8938 不過果度係有少少舊樓,但係都算clean...
做緊promotion, $390 per 50 mins. 不包曬相...但回相底...我影埋($390)加曬埋自己做cd($120)都係$510...我覺得效果好過magic tim...

雖然話我講過magic係會員制...我又唔係咁介意d point...你地自己比較下,至終覺得影得好最緊要...

別墅

Summer123,
請check PM.
我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

首頁

尾頁

跳至