嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

惠氏BB會打比我...

尋晚惠氏BB會打o黎sell 金裝S26 (細罐裝), $80買一送一再送張BB冷氣被 + 免費送貨, 抵嗎? ?-(

子爵府

好媽媽勳章

Re: 惠氏BB會打比我...

抵~(如果你打算比BB食的話)

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

民房

we did deal w/wyeth directly last year.

they offered :
1) buy 12 BIG get 4 SMALL free
2) buy 18 BIG get 8 SMALL free

we chose option (2). but can only ordered once for each baby.
********************************* Our Little Boy was born on 15th May 2004. *********************************

公爵府

抵到~

siumao 寫道:
尋晚惠氏BB會打o黎sell 金裝S26 (細罐裝), $80買一送一再送張BB冷氣被 + 免費送貨, 抵嗎? ?-(

複式洋房

抵呀
我阿bb都係食s26 no.1
點解無收到電話架?
siumao 寫道:

子爵府

siumao,

前排惠氏都有打比我(同你所講一樣), 但係我話唔要呀, 因為我係bk見過好似話送3罐, 之後我係bk問咗個媽咪攞form, 上個星期惠氏再打黎話免費送4罐(細罐)

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我諗係我地bb出o左世,所以冇囉~
有冇人知可唔可以訂佢d奶粉,會唔會平d呢?打咩電話訂呢?

[/url]

公爵府

siumao
原來您是從未收過優惠!! 咁, 就未必抵lu!! 如Winnie所言, 您都學佢問其他媽咪

大宅

惠氏會都有打俾我!
但我從未收過優惠
真係可惜

別墅

Luzern, Winnie & 各位媽咪,
多謝你地的回應!開頭個姑娘係問候下我的情況,因我仲有一個月到預產期,後來先入正題介紹金裝S26比我...我都take左呢個offer,雖然唔知市價,但都覺得幾抵:mrgreen:
我都見過有送3罐的標題,等我又去拎張form申請,唔好執輸先!

洋房

我想問呀,我17號已經寄o左from去惠氏索取奶粉,但到而家都冇回覆??? 係咪就咁寄from去得架喇...
[img align=left]http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/27990.birthdue.png[/img]

大宅

我經診所介紹登記左入惠氏會, 咁惠氏就無端端送左3罐s26俾我喇, 之後會有電話跟進問食得好唔好.

公爵府

惠氏初初都有打俾我, 我都沒有收過優惠!!
rainbowlam, 咁您現在看看有沒有form寄去啦~唔好好似我咁, 明明bb食s26都沒有奶粉送!!

rainbowlam 寫道:
惠氏會都有打俾我!
但我從未收過優惠
真係可惜

公爵府

你地知唔知護協訂s26 no.1幾$罐呀?
我今日打去惠氏問訂奶粉要幾$,佢話$168/900g,買6罐就送1罐400g咋~

[/url]

民房

Luzern,
其實你而家攞form都可以攞免費奶粉既,當然你要攞啱你bb食o個個號數奶粉既form啦,我之前係診所填form攞過3罐s26,咁我個囝5個幾月o個時再填2號form,就又有3罐2號奶粉。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

natalielin 寫道:
我今日打去惠氏問訂奶粉要幾$,佢話$168/900g,買6罐就送1罐400g咋~

$168? 出面藥房買都係差不多, 0甘駛咩同佢買呀? 買6罐先送得一罐細? ?-(

男爵府

natalielin 寫道:

natalielin:
護協 have 10% discount, so $151.2 for 900g.
:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

公爵府

evachoy 寫道:

natalielin:
護協 have 10% discount, so $151.2 for 900g.

thanks~

[/url]

別墅

我BB6月尾出生,可否給我送~3罐s26~的form.thx~~~~~~~~~~~~~~[email protected]
~有冇子女也要看~ http://assist.tceb.edu.tw/51p.htm 寬心 當我們拿花送給別人時,首先聞到花香的是我們自己; 當我們抓起泥巴想拋向別人時,首先弄髒的也是我們自己的手 您覺得呢??很有道理吧!願您也喜歡

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至