嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有否大埔兒科醫生介紹?bb面、頸皆有粒粒!

請問有否大埔兒科醫生介紹?

bb面、頸皆有粒粒!需否轉低敏奶粉?

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 請問有否大埔兒科醫生介紹?bb面、頸皆有粒粒!

別墅

李山河醫生,有耐性講解,細心,有醫得,唔會亂開抗生素,價錢合理。

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我地睇開昌運中心o既潘兆康醫生。
上次亞仔高燒唔退差d入醫院
(另外一個醫生話寫紙俾我仔入院),
好彩睇左潘醫生,佢一睇就知咩事令亞仔發高燒,
仲安慰我地叫我地唔洗擔心,
好彩冇聽o個個容醫話送亞仔入院渣!
自此之後,我地情願遠d都入大埔睇佢(我地住沙田架!)

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

honeybabybee 寫道:
李山河醫生,有耐性講解,細心,有醫得,唔會亂開抗生素,價錢合理。

我個女都係睇李山河醫生架~~~佢好好人, 有耐性, 收費又唔貴......我地成家都係睇佢架.

佢唔會拖症. 我個女有氣管敏感同濕疹, 通常都係一次攪掂, 好少要覆診.

複式洋房

Thanks
但是否要等很長時間?通常多久?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你問邊個醫生呀??

李醫生0個度可以電話預約, 約左之後你要問姑娘大概幾點到你, 0甘你到差不多時間先落診所, 不過去到都要等一陣.

首頁

尾頁

跳至