意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 16|主題: 153949

[灣仔區] 有冇媽媽聽過Musikbox?

大宅

國民生產總值:2230

有冇媽媽聽過Musikbox?

你好!

我你新加入媽媽, 想有d問題問各位, 我有一個差不多18個bb, 想佢接觸下音樂, 請問有冇人聽過musikbox(係銅鑼灣)? 好嗎 ? 有冇其他好介紹?

Thanks!!!

洋房

國民生產總值:100

Re: 有冇媽媽聽過Musikbox?

mandyyuen

Sorry,啱啱先睇到呢個topic,希望而家答你仲有用啦!

我個女8個月時上過12堂,佢而家歲半。當時好似八百幾蚊12堂,都幾底。當時個課室好新,用具好清潔。初初覺得唔錯,只係太嘈(由啲instrument發出),由於間房関了門又無窗,所以我都有小小担心影响我個女嘅聽覺,不過你個小朋友有18個月,應該勉强可以接受。後來堂堂玩嘅嘢都差唔多,開始覺得悶。總括而言,你玩一期都唔錯,如果係8堂仲fit。

不如你叫佢地俾你試一堂先,佢地個老闆同啲staff都好好人。

複式洋房

國民生產總值:194

playgroup

我都去過musikbox,但好似只係得music,我跟朋友去試super champ,我鍾意佢地sell既多元智能,仲有裝修好靚,你地可以試下.

民房

國民生產總值:3

I went to Musikbox with my daughter, the teachers are nice but the environment is too noisy, I am still afraid it may be bad for her hearing in long-run so we have quitted

伯爵府

國民生產總值:18056

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我BB都上緊MUSIK BOX呀
佢上得好開心
IF有需要
你可以PM我
我介紹你去試堂
IF你JOIN, 可以FREE
不過唔JOIN就要俾一堂錢啦
希望幫到你~~~

民房

國民生產總值:11

可否refer 我上Musikbox

個 staff 話有人介紹可以免費試堂,介紹人亦有優惠. 可否 pm 我留低:

1. 你小朋友個名
2. 上緊咩班 同 幾時上

我想8/1試堂呀, 麻煩幫幫忙呀!

禁止訪問

國民生產總值:49

禁止訪問

國民生產總值:64

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.