跳至

首頁

尾頁

大宅

囡囡要學溜冰用, thx.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 catyam 於 09-9-23 13:18 發表
囡囡要學溜冰用, thx.

hihi,

你試下去為食街果度有2間舖頭 ga (麻雀館隔離),
不過e+ 夏天有無得賣就 ng g na
btw, 敏敏去邊度學溜冰

王國長老

畀面勳章 王國長老

1. 東月運動店(元朗廣場正門斜對面)
2. 大腳板運動店(鳳琴街體育館小巴總站旁)

大宅

Hi,

好耐冇見啦! 等我去嗰頭睇吓. thx!
敏敏係荃灣海濱花園學(工聯會既課程), 原本諗住用以前買落既(手指公+包住4隻手指嗰種), 上個week-end上左第一堂, 佢覺得唔舒服,
所以要買嗰d 5隻手指嗰種. 其實, 跟住嗰幾日已經四出搜尋, 但係問左好多間鋪頭都話天氣未凍, 未有得賣....
p.s. 敏敏上一堂溜冰就已經跌到七彩, 跟住喊住話唔學, 於是成堂基本上係冇學過!!!
anyway, 你2個囝囝要選小一啦喎, 應該好忙啦, 遲d下問吓你d心得先!

原帖由 keroppipooh 於 09-9-23 13:45 發表

hihi,

你試下去為食街果度有2間舖頭 ga (麻雀館隔離),
不過e+ 夏天有無得賣就 ng g na
btw, 敏敏去邊度學溜冰

大宅

Thx a lot! 放工去睇吓先!

原帖由 愛貓 於 09-9-23 14:57 發表
1. 東月運動店(元朗廣場正門斜對面)
2. 大腳板運動店(鳳琴街體育館小巴總站旁)

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 catyam 於 09-9-23 16:45 發表
Hi,

好耐冇見啦! 等我去嗰頭睇吓. thx!
敏敏係荃灣海濱花園學(工聯會既課程), 原本諗住用以前買落既(手指公+包住4隻手指嗰種), 上個week-end上左第一堂, 佢覺得唔舒服,
所以要買嗰d 5隻手指嗰種. 其實, 跟住嗰幾日 ...

icic, 小朋友跌多2次就 ng 怕, ng 駛擔心
心水學校已經有, 只係怕無咁好彩 jel

首頁

尾頁

跳至