母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊到有育嬰室

近方便行街既地方,最好係可以breasfeeding

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Re: 邊到有育嬰室

全線瑪沙女裝部更衣室,可以問售貨員借凳
mothercare設有育嬰室
中環ifc

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
如果你用餵奶披肩,就可以去到邊餵到邊,好方便
My Two Princess

複式洋房

Thanks pigpig!! 剛剛見到bk post 左個全港毋乳餵哺育嬰室在頂,no problems la

請問餵奶披肩在那裡有售?

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

baby8888 ,
我自己果條就係銅鑼灣廣場第一期,唔記得1樓定2樓的煒華醫療用品公司買的,唔焗身,好似大約6x蚊,因為太耐了,都唔記得正確價錢..
我知道係反斗城及荷花都有售,但我覺得比較焗身,你可以去比較一下

複式洋房

請問餵奶披肩同普通披肩有什麼分別?

琥珀宮

餵奶披肩係有一條蠅掛係媽咪頸的位置,可以調較蠅的長度﹙3個位置﹚,係頸位就可以睇到BB的
如果剛剛買的話,最好係屋企練習幾次,因為可能BB同媽咪都未習慣,只要媽咪唔好理旁人的眼光,基本上無人知道你係度餵緊奶,只是以為BB訓緊覺
當然亦可以普通披肩代替呢!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊